576 четения

Какво вещаят звездите за 30 март, понеделник

Луната е в Близнаци. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 7-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Прекарвайте време на балкона, за да дишате свеж въздух. Проветрявайте често помещенията, в които сте, за да са наситени с кислород.

Красота и външен вид: Можете да намажете ръцете си с крем или глицерин, за да подобрите еластичността на кожата си в тази област.

Хранене и диета: Хранете се умерено и избягвайте солта. Денят не е благоприятен за стартиране на диета, но преяждането може да доведе до излишно подуване и задържане на течности. Хапвайте ядки кашу, които действат като естествен диуретик, когато са в разумни количества.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Подредете дома си, изперете чаршафите и дрехите си.

Звездни аспекти за деня: Луната е в квадратура с Меркурий и Нептун, гостувайки в Близнаци. Проверете по няколко пъти информацията, която получавате, тъй като вероятно е грешна, непълна или подвеждаща. Не вземайте важни решения. Вероятно после ще ви се наложи да ги отмените.


ОВЕН

Не споделяйте

Бързате да се похвалите с една наскоро щукнала ви идея, която е доста новаторска и може да ви донесе добра слава. За съжаление обаче, тъкмо днес някой ще се възползва от нея и ще ви я открадне наготово. Внимавайте какво и пред кого споделяте, за да не се обърне информацията срещу вас.


ТЕЛЕЦ

Време за ремонт

Дългият престой вкъщи ви отваря очите за всички нередности у дома. За всички дефекти на жилището, в което живеете. Това е и причината да решите да направите един скорошен ремонт. Планирайте разходите по него, материалите и времето, което той ще поеме. Струва си да вложите нещо.


БЛИЗНАЦИ

Внимавайте с приказките

Днес сте енергични и по всичко личи, че ще прекарате един наистина благоприятен ден. Внимавайте с поведението си да не нараните някого, защото неволно изричате думи, които могат да се окажат болезнени за определена група от хора. Идеите си можете да реализирате на момента. Променете нещо във външния си вид.


РАК

Изберете положителното

Ограничете контактите и спрете да общувате с хора, които ви натоварват. Избягвайте да гледате лоши новини, защото те в момента сериозно вредят на психиката ви. Потиснати сте почти през целия ден. Заемете се с нещо, което ще ви вдъхне кураж, сили и енергия. Вкарайте емоцията си в нещо ползотворно.


ЛЪВ

Позитивен ден

Събуждате се в добро настроение. Приемате всичко, което чуете по телевизията, като пореден саботаж и опит да се влоши позитивната ви нагласа. Днес излъчвате позитивни вибрации и успявате да ги предадете на хората около себе си. Не вземайте решения. Точно сега не е моментът за важни стъпки.


ДЕВА

Не всичко е по ваш образец

Опитвате се да свършите много неща за кратък период от време. Почти невъзможно е да вместите всичко в графика си, колкото и да се стремите. Ограниченията са много големи откъм време и ресурс. Не всички работят с максимални сили и това си дава отражение. Приемете, че не всичко ще е по ваш образец в този ден.


ВЕЗНИ

Тонус и енергия

Днес сте в прекрасно настроение. Още сутринта се будите с тонус, силни и енергични. Превърнете тази енергия в нещо смислено през деня. Избягвайте спречкванията или празните разговори с приятели. Днес можете да сбъднете някое свое желание или да трансформирате идеите си в планове за действие.


СКОРПИОН

Направете реалистичен план

Направете си план за деня, който можете да изпълните в рамките на работното си време и с ресурсите, които разполагате. Прекалено амбициозната програма ще представлява провал и погром за вас. И не защото вие не можете да я изпълните, а защото обстоятелствата просто са такива.


СТРЕЛЕЦ

Илюзия в бизнеса

Ако ви се налага да посещавате определени институции или партньори, с които не можете да свършите работата си дистанционно, не прекалявайте с времето за визита. Бъдете бързи и максимално предпазливи. Ще получите интересно предложение в бизнес сферата. Е, не приемайте. Оказва се, че е поредната илюзия.


КОЗИРОГ

Извънредни задачи

Очаква ви доста нервен ден. Оказва се, че в последните две седмици са се натрупали задачи, които трябва да бъдат свършени до края на месеца. Вбесява ви фактът, че никой не ви е съобщил за тях и вие не сте успели да ги програмите в графика си. Ще се справите, но с по-интензивна работа и повече напрежение.


ВОДОЛЕЙ

Активен ден

И вие сте в добро настроение. Днес е позитивен ден за вас, но не бива да разчитате единствено на звездни обещания. Напротив, за успеха си следва да работите здраво и прецизно. Налага се още сутринта да изградите дневната си програма така, че да включите максимално много задачи. Обърнете внимание на идеите, които днес се раждат в ума ви.


РИБИ

Повярвайте в себе си

Будите се недоспали и в лошо настроение. Изпийте първата чашка кафе с позитивни послания. Изгледайте видео, което ще повдигне духа ви и ще ви зареди с енергия за целия ден. А той наистина е доста благоприятен и ще се окаже учудващо успешен за вас. Повярвайте в себе си.

 

 

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *