Марката китари „Фендър“ предлага безплатни 3-месечни уроци по време на пандемията

Престижната марка за китари „Фендър“ предлага в интернет 3-месечен безплатен курс за усвояването на този музикален инструмент по време на пандемията от Ковид-19, съобщава сайтът Консикуънс ъв саунд.

От екстрата ще могат да се възползват първите 100 хиляди потребители, които се запишат в новата платформа в сайта на компанията Fender play. Обикновено уроците на престижния производител на китари са достъпни срещу заплащане от 10 долара на месец и 90 долара за една година. С гратисните видеа хората, поставени в социална изолация, ще могат да я изкарат по един ползотворен начин. Уроците са за 6-струнна китара, за бас и укулеле. Материалът ще е профилиран според музикалните инструменти и стиловите предпочитания на участниците в курсовете.

За записване е необходимо да се посети разделът Fender play, откъдето може да бъде получен код по имейл, с който да се осигури достъп до безплатните уроци.Тук могат да бъдат открити и безплатни приложения за свирене на синтезатори, предлагани от марките „Moog“и „Korg“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *