500 четения

Какво вещаят звездите за 1 април, сряда

Луната е в Рак. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 13,21 часа. Лунният ден е 9-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Излишните притеснения и безпокойства ще водят до проблеми със стомаха и нервната система. Спестете си ги. Не си внушавайте болести.

Красота и външен вид: Избягвайте да миете косата си. Забранени са коламаската и подстригването на косите.

Хранене и диета: Днес преяждането носи усещане за тежест в стомаха и подутост. Хапвайте храни, които се смилат лесно и се преработват бързо от организма. Избягвайте месото. Сгответе нещо постно. Варивата се отразяват прекрасно. За любителите на лунната диета тя стартира днес в 13,21 часа с настъпване на фаза първа четвърт и завършва утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Оранжево, тюркоазено.

Звездни аспекти за деня: Лунната фаза първа четвърт в Рак ни подтиква да съберем идеите си и да анализираме кои от тях можем да осъществим в близко или далечно бъдеще. Днешният ден е плодотворен за размисли. Не споделяйте плановете си. Внимавайте с шегите, защото не всички днес са с добро чувство за хумор.


ОВЕН

Много служебни задачи

Въпреки че работите от дома и прекарвате голяма част от времето със семейството си, днес ще бъдете отдадени изцяло на служебните си ангажименти. Телефонът ви не спира да звъни, постоянно търсени сте и половинката ви има основание да негодува. На вас обаче ви харесва да бъдете ревнувани.


ТЕЛЕЦ

Бързи промени

В сряда сте силно притеснени в служебен план. Известни промени и бързи развития нарушават вашето спокойствие и засилват емоцията. Подкрепата на колегите се оказва с водеща роля, защото ви подтиква да осъзнаете своята роля на работното място, това с какво допринасяте и за какви пари го правите.


БЛИЗНАЦИ

Допълнителна работа

Налага ви се да се заемете с важен професионален проект, който ще увеличи и отговорностите ви, и вашите задължения. Не е изключено да става въпрос за допълнителна надомна работа, която ще изяде голяма част от свободното ви време, но и ще ви донесе допълнителни приходи в домашния бюджет. Пари, от които се нуждаете.


РАК

Помислете за себе си

Не се предоверявайте, вярвайте в собствената си интуиция и й позволете да ви съветва, когато имате нужда. Днес сте в центъра на вниманието и всеки иска да се свърже с вас за съвет или подкрепа. Чувствате се изтощени от толкова много разговори и от болките на хората около вас. Съчувствието е хубаво нещо, но днес то само ще ви вреди.


ЛЪВ

Доволни от себе си

Поредица от благоприятни ситуации прави срядата за вас един прекрасен и пълноценен ден. Не сте на топа на устата, но успявате да се справите отлично с всички свои задължения. Разпределяте времето си така, че да имате минути за всички ангажименти, с които сте се заели. Доволни сте от това, което правите.


ДЕВА

Не поемайте рискове

В сряда вие се радвате на стабилност. Не очаквайте кой знае какви предложения или шансове за развитие. Стабилността значи стационарно положение. Но такова в момента е доста благоприятно за вас, защото ви помага да си стъпите на краката и да не залитнете в грешна посока. Не поемайте рискове.


ВЕЗНИ

Приемете грешките

В сряда вие сте натоварени в служебен план. Мнозина от вас са разсеяни и трудно концентрират мислите си. Това ще е причината за някои грешки, допускани през деня. Не се обвинявайте постоянно, а гледайте напред. Който не работи, той не греши. А в момента е цяла радост, ако имате възможността да работите.


СКОРПИОН

Не се ядосвайте

Днес сте нервни и избухливи. Причината е напрежението, което витае в пространството около вас, както и ситуацията, на която не сте в състояние да противодействате. Това че ви се наложи да отложите едно планирано за този момент пътуване, се случи и на много други хора. Приемете обстоятелствата.


СТРЕЛЕЦ

Не бързате

Шефовете ви са недоволни, защото се опитвате да доизкусурите детайлите, с които се занимавате. Вгледани сте в малкото, но не виждате голямото пред себе си. Това е и причината днес ръководителите да са недоволни, да ви притискат с време и да ви пращат гневни имейли.


КОЗИРОГ

Заемате се с няколко неща

Предстои ви поредният рутинен ден, в който трябва да обърнете внимание на ежедневните си задължения, вместо да хвърляте око върху онова, което бихте подели като допълнителна работа. Допускате грешки, защото се заемате с няколко неща наведнъж. Провалите ще спрат, когато станете малко по-постоянни в решенията си.


ВОДОЛЕЙ

Бурно развитие

Бурноразвиващи се дела са причината за вашите успехи и придобитото ви през деня самочувствие. Доволни сте от постигнатото, но не бива да се задоволявате само с него. Определени проблеми на работното място е твърде вероятно да окажат голямо влияние върху вътрешното ви емоционално състояние.


РИБИ

Справяте се с проблемите

Сряда поставя края на един кратък, но по-тежък период, който започна в началото на миналата седмица. Днес напрежението ви идва в повече и затова се опитайте да не вършите отговорни задачи. Моментът е прекрасен за анализи. Обърнете повече внимание на личния си живот, отколкото на професионалния.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *