532 четения

Какво вещаят звездите за 6 април, понеделник

Прогноза за 6 април, понеделник

Луната е в Дева. Фаза – пълнолуние. Лунният ден е 13-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Можете да направите билкови отвари за тонус, енергия и имунитет. Профилактично вземане на хомеопатични лекарства оказва благоприятно влияние върху организма.

Красота и външен вид: Погрижете се за външната и вътрешната си красота. Днес можете в домашни условия да подстрижете косите си, да ги боядисате, да си направите маникюр и педикюр. Маските на лицето също дават благоприятни резултати.

Хранене и диета: Прегледайте срока на годност на продуктите, с които ще приготвяте ястията днес и в следващите дни. Проверете дали са годни за употреба и добре съхранени. Хапвайте постна храна. Полезни са варивата.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Почистете дома си от излишни дрехи и вещи.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Дева и в сутрешните часове е в опозиция с Меркурий и Нептун. Не си позволявайте сами да тълкувате определена информация, без да имате компетентност и знания в тази област. Не давайте съвети, ако не сте убедени в достовереността на това, което ще изречете. В следобеда и вечерта денят отпуска напрежението, а късметът оказва своята роля. Усмихвайте се, пазете и обичайте хората, които са около вас.


ОВЕН

Сдържайте се

В понеделник решенията ви са необосновани, а действията – хаотични. Не успявате да съберете мислите си, а напрежението ескалира и залива всички ваши колеги, независимо дали работите от разстояние, или се намирате на служебната работна площадка. Сдържайте се, за ваше добро е.


ТЕЛЕЦ

Съберете си мислите

Потърсете начин да разнообразите деня си, като разгледате стари снимки или се отнесете в спомени за минали хубави времена. Не обвинявайте хората около себе си за ограниченията, в които сме подложени всички. Сега имате нужда от малко спокойствие и да съберете мислите си.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете благодарни

Още сутринта сте готови да се изпокарате с всички около себе си само защото някой ви е казал дума напреко или не е угодил на ваша прищявка. Освободете се от излишното напрежение и позволете на хубавите вибрации на днешния следобед да ви достигнат. Благодарете за добре приготвената от половинката вечеря.


РАК

Не вземайте решения

Напрежението ви ескалира по всички параграфи в сутрешните часове и вие стигате до положение на паника и извънредни емоции. Ще вземете едно съвсем погрешно и недообмислено решение на база личните си впечатления, мисли и страсти. Грешката ще бъде непоправима, така че се съберете в себе си и ограничете действията.


ЛЪВ

Спазвайте мерките

Налага ви се да се срещнете с много хора, но не спазвате елементарните предпазни мерки, които трябва да са водещи при общуването ви в директен контакт днес. Опазете вас, вашите близки и всички хора, с които се срещате. Независимо какво е вашето мнение, спазете обществените забрани коректно.


ДЕВА

Влияете върху другите

Напрегнати сте в сутрешните часове, защото не всичко върви по плана, който предварително сте си предначертали. Ще бъдете прекъснати от извънредни действия, които трябва да предприемете. Сега вие сте в центъра на вниманието и влияете върху мнението на хората около себе си.


ВЕЗНИ

Останете си вкъщи

Иска ви се да се затворите в себе си, да не общувате и да се дистанцирате от всички и от всичко. Моментът е подходящ за подобни действия. Ако е възможно, вземете си отпуск, налага ли ви се да излизате от вкъщи. Така със сигурност ще спестите много мрънкане и лошо настроение и на себе си, и на всички наоколо.


СКОРПИОН

Намирате отговор на въпросите

Понеделник не е ден за почивка, а ден за важни действия, мисли и разсъждения. В сутрешните часове информация ще ви подведе и ще ви накара да си загубите времето в търсене на истината до ранния следобед. Вечерта обаче идеите ви осейват реално и вие ще намерите онова, което ще ви отведе към светлината.


СТРЕЛЕЦ

Подводни камъни

И вие сте сред щастливците на днешния ден, но най-големите ви успехи ще се разкрият в часовете след обедната почивка. До тогава – бъдете нащрек за колеги, които желаят да ви поставят в неудобна ситуация и да ви изолират от реално случващото се на работното място. Подводните камъни са много, плувайте внимателно.


КОЗИРОГ

Не подклаждайте страсти

В сутрешните часове се превръщате в проводник на недоволство, липсата на търпение отстрана на вашите колеги и всичко това ще ви натовари допълнително. Не влизайте в пререкания. Следобедните часове са пълноценни и благоприятни. Очакват ви добри новини и шансове за развитие.


ВОДОЛЕЙ

Ограничете разговорите

Освободете се от излишното напрежение. Сега ви е нужно да се усамотите на едно по-скрито място и да не разговаряте с никого. Това ще ви осигури време за размисли и анализ на всичко, с което се сблъскахте в изминалите няколко дни. Ако е възможно, не излизайте от дома днес. Останете и не разговаряйте с никого.


РИБИ

Работа от разстояние

Разговорите и комуникацията с публичната администрация днес осъществявайте индиректно, по телефона или чрез модерни средства за общуване. Опитайте да използвате личния си електронен подпис, вместо да се редите на гише. Работата от разстояние ще ви допадне и хареса, скоро ще работите само по този начин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *