577 четения

Вашият хороскоп за 2 април, четвъртък

Луната преминава от Рак в Лъв в 21,26 часа. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 10-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Не си внушавайте болести и не си причинявайте излишни притеснения на психическа основа. Освободете съзнанието си, защото на нервна почва може да си причините проблеми със стомаха.

Красота и външен вид: Денят не е благоприятен за измиване на косите, подстригване, боядисване и маска. Коламаската на тялото също не се отразява добре.

Хранене и диета: Хапвайте лесни за смилане храни. Предпочитайте супите и варивата и избягвайте острите подправки. Щадете стомаха.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни напрегнат предиобед, изпълнен с нерви и доста неща, които трябва да се свършат наведнъж. В следобеда Венера подкрепя всяко направено добро, стига да е пожелано. Мислете позитивно. Направете приятна вечеря с цялото семейство.


ОВЕН

Дайте го по-лежерно

Време е да забавите темпото. Постарайте се да разберете своите вътрешни убеждения, желания, цели и мисли. Бъдете в хармония със себе си и едва след това се опитайте да я постигнете с другите около себе си. Занимавайте се с дела, които ви доставят удоволствие и вършите с лекота.


ТЕЛЕЦ

Нови контакти

Желанието ви е да разчитате на колегите си във всяко едно отношение. Няма как да се случи. Днес ще трябва да се справяте сами с проблемите си. Възможно е да осъществите нови запознанства и връзки, които са благоприятни към този момент. Новите хора ще ви вдъхновят и скоро ще започнете промяна в живота си.


БЛИЗНАЦИ

Помислете над предложението

Настроени сте позитивно и това е главната причина да ви върви и да постигате целите си с лекота. Днес не са изключени провокации отстрана на хора с влиятелно положение. Вероятно ще ви предложат нещо съблазнително, свързано с добри финансови условия. Помислете, може и да си заслужава да предприемете един риск.


РАК

Забавете темпото

Луната се движи във вашия знак и повече от невъзможно да си наложите спокойствие. Емоцията блика и залива цялото ви ежедневие. Желаете да свършите много работа за кратко време. Вдъхновени сте от идеи, които ви хрумват набързо. Успокойте топката. Не е възможно в сегашното положение да правите прекалено резки завои.


ЛЪВ

Променяте се

Четвъртък е идеалният ден да помислите за вътрешния си мир. Напоследък ви се случиха много неща. Често се чувствахте раздвоени, сякаш пред дилема. Днес е идеалният момент да вземете своите решения посредством вътрешните си убеждения. Променете някои черти от характера си. Направете го тихо, без да го обявявате на всеослушание.


ДЕВА

Романтична вечер

В четвъртък се чувствате във великолепна форма. Концентрацията ви е висока и можете да се впуснете в поредната стрелба към целите. Успехът е с вас. Силен е денят за влюбените представители, при които романтиката ще бъде на първо място. Необвързаните могат да спретнат една интересна вечеря по скайп-връзка с човек от противоположния пол.


ВЕЗНИ

Виртуални разговори

Очаква ви подем на работното място. Четвъртък идва с възможности и благоприятно стечение на обстоятелствата. Без да искате, попадате на правилните хора, за да осъществите една своя идея. Не е задължително срещите да са реални. По-скоро очаквайте виртуални разговори от разстояние. Но те ще ви свършат прекрасна работа.


СКОРПИОН

Приятен ден

Вие също сте в добро настроение. Движението на Луната в Рак благоприятства всички представители на зодии от елемент Вода. Вие сте едни от тях и по всичко личи, че късметът ви днес е подчертан. Промени и новости, приятна работа и обстоятелства, които са на ваша страна – това са опорните моменти за този ден.


СТРЕЛЕЦ

Избягвайте разговорите

В четвъртък рязко сменяте настроенията си и хората около вас се чувстват несигурни как ще реагирате във всеки един момент. Това е и причината да попаднете в изолация. Не сте предпочитани събеседници за общуване. Използвайте това време за да поработите върху вътрешния си мир и хармония. Избягвайте разговорите.


КОЗИРОГ

Работете усърдно

Предпазвайте се от хора, които току-що или в последните дни са навлезли в живота ви. Не се предоверявайте, каквито и предложения да ви отправят те. В момента не сте в изгодна позиция да приемате. На работното място свършете всичката работа, която има срок за изпълнение. Не отлагайте нищо за утре.


ВОДОЛЕЙ

Измъчвате се напразно

Днес сте активни, действащи и можещи. Постигате с лекота повечето от предвидените задачи. Имате подкрепата на колегите си в работата и можете да вложите нови идеи в дейността, с която се занимавате. В личен план обаче подозирате партньора си в измама, без да имате основание. Просто се измъчвате напразно.


РИБИ

Мечтание

Ще се убедите, че четвъртък е един от щастливите ви дни за тази седмица. Луната се движи в Рак и ви зарежда с енергия. Потъвате в очаквания за светло бъдеще. Днес мечтаете доста и това ви доставя удоволствие. И все пак, по някое време слезте на земята и свършете онова, което е належащо. Късмет не ви липсва.


 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *