Изправят на съд двама за изнудване и грабеж на жрица на любовта

Окръжна прокуратура – Велико Търново внесе в съда обвинителен акт срещу две лица за изнудване и грабеж на жена. Обвинението срещу К.М. е за това, че на 26 ноември миналата година в жилище, с цел да принуди пострадалата да й плаща периодично парични суми, за да предоставя необезпокоявано и под нейна закрила сексуални услуги, я заплашила с насилие. Казала, че ще й прати мутри. Освен това се заканила, че ще й вземе личните вещи. Деянието е придружено с причиняване на лека телесна повреда и с отнемането на 50 лева, сребърни пръстени, златни обеци, дрехи и козметика на обща стойност 723,29 лева.
Обвинението срещу Н. И. е за това, че по същото време и място, чрез употреба на сила и заплашване, отнел от пострадалата накити и мобилен телефон на обща стойност 342,26 лева, като деянието представлява опасен рецидив.
Пострадалата живее в апартамент в града и предлагала нерегламентирано сексуални услуги срещу заплащане. За целта публикувала обява в електронен сайт. Обвиняемата К. М. видяла обявата и решила да се възползва от дейността на жената, като я изнуди да й плаща парични суми, каквато практика обвиняемата прилагала и към други лица. За целта потърсила съдействието на неин познат – обвиняемия Н.И. На 26.11.2019 г. обвиняемият Н.И. се обадил на пострадалата и си уговорил среща. Около час по-късно в апартамента на жената пристигнали двамата обвиняеми. К.М заявила на пострадалата, че иска да й плаща по 100 лева на всеки четири дни, за да може да работи като момиче на повикване, като я заплашила, че в противен случай ще си има сериозни проблеми. През това време Н.И. заключил входната врата, взели мобилния й телефон, за да не може да потърси помощ, извил назад ръцете й, ударил я по ръката и я заплашил. Използвайки безпомощното състояние на пострадалата, двамата обвиняеми взели нейни вещи, като накрая принудително свалили обеците от ушите й и златен пръстен от ръката й.

One thought on “Изправят на съд двама за изнудване и грабеж на жрица на любовта

  • 31.03.2020 в 19:53
    Permalink

    Затвор, за престъпление срещу личноста, за обир, да върнат всиичко и да лежат! Стига прееосмислени решения, Има ЗакоНъ !!!

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *