Инструкторка по фитнес прави безплатни онлайн тренировки, помага за формата даже в условията на извънредно положение /снимки+видео/

ТЯ Е СВЕЖА, ВДЪХНОВЯВАЩА И ЕМОЦИОНАЛНА, А ФИЛОСОФИЯТА Й ЗА ЖИВОТА И ДУХОВНОТО Й ИЗРАСТВАНЕ ЧРЕЗ СПОРТА Е ЕТАЛОН ЗА МНОЗИНА. Елена Колева е един от най-популярните инструктори по фитнес в региона. Отскоро е избрала нестандартен начин да помага на хората, решили да поддържат форма даже в домашни условия, в ситуацията на извънредното положение заради корона вируса. Елена е решила да прави онлайн тренировки и да допринася за това по-лесно да понасяме изолацията, като с всеки изминат ден има все повече последователи и желаещи да тренират с нея.

„Да, опитвам се да помогна в тези трудни за нас дни с каквото мога и затова възприех тази форма. Имам група трениращи, с които се събирахме преди извънредните мерки и решихме, че трябва да го правим и в сегашните условия. Така започна всичко“, разказва Елена. Според нея, Духът е много важен и същественото е да не го губим. Това със сигурност ще помогне, за да съхраним и телата. Счита, че доброто трябва да заразява и че всеки може да помогне – стига да има сърце за това.

„Моите момичета и момчета ми гласуваха доверие и са с мен 4 година вече. Довериха ми се, когато никой не знаеше нищо за мен като инструктор по високоинтензивни тренировки. Да, вече са много, но когато аз имах нужда – те бяха до мен. Сега те имат нужда и аз го правя за тях – абсолютно и само от сърцето и душата си. Искам да съм светлинката в трудното. Да продължим да поддържаме форма и дух. А искаме ли го – означава, че начин има“, разказва още Елена и допълва, че много от трениращите са искали да й плащат и макар това да е професията, с която си изкарва хляба, смята, желанието й е да дава сили и кураж, без да чака нищо насреща. Удовлетворение й носи това, че спортуващите с нея са усмихнати, ведри, здрави и така понасят по-лесно несгодите. „Невероятно е чувството да виждам как в момента, в който включа live, те ме чакат. А дозата любов и благодарност след тренировка ми стига“, споделя още Елена Колева.

 

Стилян НАЙДЕНОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *