362 четения

Заради коронавируса рязко расте броят на новите любовни афери

Заради наложените мерки за самоизолация във връзка с пандемията рязко расте броят на новите любовни афери във Великобритания, пише в. „Дейли стар“.

Изданието цитира наблюдения на сексоложката Джесика Леони. По нейните думи в момента се наблюдава ръст от 15 процента на регистрациите в сайтовете за извънбрачни връзки. Това от своя страна означава, че ще бъдем свидетели на истински бум на разводите, когато кризата с пандемията приключи.

Въпреки ограничителните мерки, много британци се изхитряват и продължават да посещават извънбрачните си завоевания. А тези, които не могат да се измъкнат под благовиден повод от дома, се отдават на таен видео секс с извънбрачната половинка, когато намерят някакво усамотение. За целта най-често се използват услугите на платформите Скайп и Фейс тайм.

Водещият сайт за кръшкачи в Обединеното кралство IllicitEncounters.com, е регистрирал 18 процентен скок на посещаемостта от страна на потребители от мъжки пол и с 12 процента при дамите. Повече от половината респонденти от силния пол /54%/ си признаха, че са започнали нова любовна афера по време на епидемията. При жените процентът е 46 на сто.

Шейсет и два процента от анкетираните дами изтъкнали, че кридзата е извадила наяве провала на основната им връзка и са потърсили щастието другаде. С новите запознанства обикновено се прави дистанционен секс по смартфона или домашния компютър.

Сайтът IllicitEncounters.com. стартира преди 16 години и в момента в него има регистрирани 1 милион потребители, припомня изданието.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *