539 четения

Вашият хороскоп за 7 април, вторник

Луната е във Везни. Фаза – пълнолуние. Лунният ден е 14-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Приемайте повече течности, въпреки че организмът задържа вода. Възможно е да се чувствате подути и отекли, но не приемайте диуретични лекарствени средства.

Красота и външен вид: Погрижете се сами за своя външен вид. Можете да направите нова прическа, да се подстрижете или накъдрите. Смяната на цвета на косата също е подходящо действие за днес.

Хранене и диета: Наблегнете на вкусната храна, която обединява цялото семейство около трапезата. Днес можете да включите полезни мазнини в менюто си от маслини, авокадо, сурови ядки.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засадете билки за кухнята в саксии на балкона.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува във Везни и през целия ден сключва хармонични аспекти с останалите планети. На фона на прекрасния вторник идва квадратурата между Марс и Уран, която акумулира напрежение, чакащо подходящия момент, за да бъде „отпушено“. Не се увличайте по желанието на някои хора за обединение с цел бунт. Мислете трезво и имайте своето лично мнение. Останете верни на себе си.


ОВЕН

Не давайте обещания

Мислите си, че сте благоразположени към хората около себе си, но се заблуждавате. Липсва ви реална преценка за събитията и обстоятелствата. Можете да си създадете големи главоболия, ако дадете обещания днес. В любовта обаче ви чака една прекрасна вечер. Наложете си спокойствие и всичко ще бъде наред.


ТЕЛЕЦ

Делата ви са в застой

Не очаквайте днес да сте в особено голям подем. Делата ви са в застой, за да съберете мислите си и да продължите напред. Не давайте обещания и мнението си по важни въпроси. Сега оценката ви не е обективна и може неволно да сбъркате. Вечерта прекарайте със семейството си. Отпуснете напрежението.


БЛИЗНАЦИ

Не бъдете прибързани

Крайно емоционални сте и можете да направите хиляди грешки заради собствената си прибързаност и липса на дисциплина. Лошото е, че всичко това влияе зле на нервната ви система, създава главоболия, а и физическо неразположение. Успокойте се. Имате възможност вечерта да споделите тревогите си с най-близките хора.


РАК

Мълчите си

За разлика от вчера, когато искахте целия свят да слуша за вашия живот, днес сте затворени, прикрити и това буди подозрения у другите хора дали не кроите нещо тайно. Поведението ви е крайно и затова ви възприемат като такива. Вчера много бъбриви, днес – мълчаливи. И вие на тяхно място бихте останали със същите впечатления.


ЛЪВ

Стъпка по стъпка

Вие се намирате в процес на стабилизация. В никакъв случай не бива да се впускате в недообмислени и прибързани действия както днес, така и в някои от следващите дни до края на седмицата. В момента е важно да демонстрирате своята последователност и отговорност. Бъдете аналитични и се оставете на премерени действия. Те ще ви донесат успех.


ДЕВА

Хвърчите в облаците

След недоволствата, които преобладаваха през вчерашния ден, днес сте със стабилни очаквания да ви се случи нещо хубаво, независимо от това дали го заслужавате, или не. Ето я и причината не всички от вас да преживеят благоприятен ден. Очакванията ви следва да са реални и според това, какво свършихте вчера.


ВЕЗНИ

Променяте се

Луната навлиза в знака ви и това е причина да чувствате малко повече напрежение от обичайното. По-важен е другият шанс, който тя ви дава, а именно – да промените нещо около себе си, да преодолеете някои свои недостатъци и да тръгнете по съвсем нов път. Предстои ви един изключително интересен ден. Не го пропилявайте.


СКОРПИОН

Овладейте емоцията

Във вторник продължавате да сте енергични, но всичко това започва да преминава в една неконтролируема емоционалност. Сами се досещате, че тя би ви донесла само проблеми. Избягвайте споровете. Отделете се някъде настрани от всички останали и не заемайте центъра на вниманието. Вечерта е хубава, защото е прекарана с любимото същество.


СТРЕЛЕЦ

Обвиняват ви без причина

Трудностите днес не са малко, но вие ги преодолявате с лекота. В сутрешните часове ви чакат новости, промени, реформи. Подготвени сте за тях, дори ги приемате с нетърпение. Внимавайте около обяд да не попаднете под ударите на едно нечестно обвинение. Следете, с кого се забърквате и на кого партнирате. Нечистите помисли на някои могат да ви сринат.


КОЗИРОГ

Нов метод на работа

Очаква ви един изключително благоприятен ден, който трябва да изживеете в забързано темпо, за да не пропуснете добрите възможности. Предстоят ви промени в службата. Ще научите нещо ново, ще възприемете нов метод за работа и ще разрешите проблеми, които будеха притеснението ви в последните няколко дни.


ВОДОЛЕЙ

Гледайте позитивно

И днес нервите и напрежението, което се е насъбрало във вас, са причина да не бъдете обективни и да вземате погрешни решения. Бъркате в преценката си за другите хора, а денят не е никак лош. Вие самите съсипвате възможностите пред себе си. Гледайте позитивно и ще се убедите, колко по-щастлив и пълноценен може да е този ден.


РИБИ

Добри новини

Не бързайте да изоставяте ангажиментите, които предприехте във вчерашния ден. Завършете ги докрай, преди да се заемете с новите. Това е важна предпоставка за деня ви. Във вторник ви чакат добри новини относно ваши вече започнати проекти. Те ви носят признание. В личен план денят е доста благоприятен. Имате подкрепата на половинката.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *