403 четения

Какво вещаят звездите за 9 април, четвъртък

Луната е в Скорпион. Фаза – пълнолуние,. Лунният ден е 16-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Не си внушавайте болести и се радвайте на света около себе си, за да заздравите своето емоционално и физическо здраве.

Красота и външен вид: Избягвайте измиването на косите. Боядисването и подстригването също са забранени в този ден.

Хранене и диета: Днес организмът се освобождава от излишните натрупвания. Хранете се здравословно и по възможност изберете постна храна. Увеличете приема на течности.

Цветове, носещи късмет: Синьо, индигово.

Грижа за дома и градината: Полейте цветята и растенията вкъщи с чиста вода и минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Скорпион и е в квадратура с Марс. Таим вътрешно напрежение и недоволство, което трудно бихме сдържали, ако ни провокират. Все пак, колкото повече се владеем, толкова по-добре. Обърнете внимание на нещата, които ви правят щастливи и доволни.

 

ОВЕН

Не вземайте заеми

Стресът, който преживявате заради забавянето на обстоятелствата около вас, преминава и в притеснение относно финансовото ви състояние. Днес се безпокоите прекалено много за бюджета си и прибързано можете да потърсите бързи кредити или пари назаем, за да закрепите положението. Не си го причинявайте.

 

ТЕЛЕЦ

Добра сделка

 

В четвъртък нещата около вас са напът да се успокоят, но денят не ви позволява да останете на едно място и да обявите пас. Напротив, това е ден от поредицата активни. Отлично се справяте с всякаква деловодна работа и разговори в сферата на бизнеса. Можете да уговорите добри условия в своя полза. Направете го.

 

БЛИЗНАЦИ

Денят е активен

 

Очаквате от деня да бъде тромав, но неговите благоприятни перспективи и шансове ще ви изненадат. Проявете максимална активност, колкото и да не сте в кондиция. Ангажирайте вниманието си с важни дела и ги свършете изцяло. Каквото започнете днес, довършете в рамките на работния ден.

 

РАК

Натрапвате мнението си

 

Ако до вчера вие потискахте мнението си и не се стремяхте то да се чуе на всеослушание, то днес действате по обратния начин – стремежът ви е да се намесите във всеки един разговор, да подадете ухо на всичко, което се говори около вас. И да си кажете мнението – искано или не. Не се учудвайте, ако влезете в пререкания.

 

ЛЪВ

Не давайте пари назаем

 

Семейни скандали са основната причина днес да се изнервите до такава степен, че да не се владеете. Опитайте да не обръщате внимание на малките дреболии вкъщи. Не давайте пари назаем, защото няма шанс да ви се върнат в бъдеще или ако има такъв, то ще е с много мъки и молби. Ядовете не си заслужават.

 

ДЕВА

Не се предоверявайте

 

Оказва се, че живеете в среда от хора, на които не можете да се доверите и не сте в състояние да разчитате изцяло. Днес обърнете внимание на своите собствени цели и идеи и на силите, които притежавате, за да ги превърнете в реалност. Предстои ви хубав ден, стига да не се предоверявате. Не давайте пари назаем.

 

ВЕЗНИ

Късметът ви изневерява

 

В четвъртък желаете да подобрите материалното си състояние, като играете на лотария, тото или пък се възползвате от бързи кредити и пари, взети назаем. Ще се разочаровате, като се убедите, че днес не сте в състояние да спечелите и една стотинка по този начин. Не разчитайте на късмет, а единствено и само на себе си.

 

СКОРПИОН

Тежък момент

 

Чувствате се потиснати от поведението на своите партньори в бизнеса, а в личен план половинката не е в най-добрите отношения с вас. Това е и основната причина днешният ден да е тежък от емоционална гледна точка. Направете си анализ и вижте какво можете да промените в живота си, за да продължите напред.

 

СТРЕЛЕЦ

Прегрявате

 

В четвъртък ще ви възложат нови задачи, които не са ви по вкуса. На работното място примката се затяга и от вас се иска да вършите повече ангажименти, отколкото в момента имате възможност да поемете. Времето за изпълнение е кратко и ще трябва да вместите допълнителните работи измежду традиционните. Става ви доста натоварено.

 

КОЗИРОГ

Нови социални контакти

 

Днес малки емоционални неразположения са в основата на лошото ви настроение. А не бива да чувствате дискомфорт. Освободете се от излишното напрежение. В момента изживявате един доста позитивен и благоприятен период, който раздвижва социалния ви живот. Обърнете внимание на новите си контакти в социалните мрежи.

 

ВОДОЛЕЙ

Получавате добри предложения

 

Семейните проблеми, които са в основата на днешното ви напрежение, няма как да се разрешат от само себе си. Изпипвайте нещата на работното място и не си позволявайте да вземате емоционални решения. Намирате се на кръстопът и днес е възможно да получите изгодни предложения. Замислете се върху тях, но дайте отговор другата седмица.

 

РИБИ

Почитайте чуждото мнение

В четвъртък се радвате на поредния положителен ден, в който обаче вие сте груби, невъзпитани и често влизате в пререкания заради собствения си инат. Почитайте мнението на хората около себе си, вземайте го предвид и не налагайте своето на всяка цена. Днес бъдете по-делови и нещата ще се наредят.

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *