Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

3 зодии, които не проявяват егоизъм

Tези зодии не са егости. Те се раздават за другите, грижат се за околните и искат близките им да са щастливи. Рядко говорят за своите нужди. Ето кои са те.

Рак

Няма нещо, което Раците да не направят за своите близки. За тях семейството е всичко, винаги помагат на роднините и на половинката и се раздават много за тях. Тези зодии са готови веднага да оставят задълженията си и да се втурнат да помагат, когато някой има спешна нужда от помощ. Обичат много силно, грижовни са и пазят роднините и най-близките приятели. Обещават, че винаги ще са до вас и наистина спазват обещанията си.

Риби

Те са зодиите, които са най-безкорисни и в живота си проявяват най-малко егоизъм от всички. Те правят наистина всичко, за да помогнат на близки, роднини, приятели. Пренебрегват себе си, но не отказват помощ и винаги се отзовават, когато другите са в беда. Не говорят много за себе си и не искат много. Те имат силна интуиция и често сами разбират кога са ви нужни и какво трябва да направят, за да ви развеселят. Дори когато някой се възползва от тях, те не спират да вършат добрини.

Козирог

Козирозите са много сериозни и отговорни зодии. Те се отнасят с уважение към близките, създават стабилни, здрави и сериозни връзки. Имат принципи и никога не биха предали приятели и семейство, дори да са ядосани. Най-хубавото е, че са работливи и на тях може да се разчита винаги. Не говорят празни приказки, а правят всичко, за да ви облекчат и за да ви помогнат. Мъдри са, взимат правилните решения и ще ви помогнат да преодолеете трудностите.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *