Нова мания в Инстаграм: По възглавница вместо по рокля

Ако носиш стила и желанието за красота в себе си, никой не може да ти попречи да заблестиш, дори и карантината, наложена заради коронавируса. Всъщност, някои инфлуенсъри подходиха изключително креативно към стоенето вкъщи и създадоха невероятен нов тренд. Как да бъдем шик у дома? За целта ни е нужна само една голяма възглавница и колан. Останалите аксесоари са изцяло по ваше усмотрение. Някои красавици, които обичат да се изявяват в Инстаграм, вече споделиха снимки и изглеждат наистина чудесно. Идеята е възглавницата да изглежда като къса кокетна рокля с помощта на колан. Ето как изглежда крайният резултат:
В зависимост от цвета калъфката на възглавницата, бихте могли да съчетаете „аутфита“ с някой клъч, бижу, обувки или дори домашен любимец, както тази дама позира с кученцето си:

Не можете да отречете, че има нещо много стилно и очарователно в тази идея. И кой каза, че няма как да бъдем с оригинална визия у дома? Призоваваме ви да се позабавлявате с този нов тренд или защо не да измислите нов! Ще се радваме да споделите идеите и мнението си с нас в коментарите.
Източник: woman.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *