Какво вещаят звездите за 13 април, понеделник

Луната е в Козирог. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 20-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Сложете малка щипка сода върху пастата за зъби – ще получите ефект на избелване на зъбите, както и на заздравяване на венците. Можете да направите жабурене с лайка за успокоение на венеца и дезинфекция на устната кухина.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за боядисване на косите в домашни условия. Цветът ще се задържи дълго време. Не правете маникюр или педикюр.

Хранене и диета: Хранете се здравословно и не преяждайте. Днес можете да хапвате повече млечни продукти и яйца, ако не спазвате Великденски пост.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Насадете луковични растения в дома или градината си.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Козирог и е в хармоничен аспект с Уран. Приспособете се към новия начин на живот. Бъдете адаптивни и намерете и хубавите в страни в това да работите от вкъщи.


ОВЕН

Вземате решения

Шансовете за успех днес са във ваши ръце. Вие решавате дали ще продължите напред, или инатливо ще изберете да си стоите на едно и също място и да се вайкате за различни неща, които не можете да промените. Служебният ден ви дарява с правото на избор. Е, време е да вземете своето решение. Не се противете на обстоятелствата.


ТЕЛЕЦ

Внимавайте с приказките

Днес сте доста нетърпеливи да ви се случи нещо, за което вече сте положили усилия или сте се потрудили доста. Напрежението е осезаемо и ви кара да изговорите слова в сутрешните часове, за които ще съжалявате още на обяд. Пазете се от излишно мърморене и обвиняване другите за грешки.


БЛИЗНАЦИ

Силна демотивация

Будите се потиснати, без никакво настроение и капка желание за работа. Вършите ежедневните си задачи, без да намирате предизвикателства в тях. Правите всичко, защото сте принудени да го сторите, а не защото вие самите намирате смисъл в действието. Резултатите няма да са много добри, щом не сте мотивирани.


РАК

Предизвикайте късмета си

Във вашите ръце е шансът ви за успех днес. Ще вървите напред, ако ви се работи и желаете да се развивате. При по-мързеливите представители късметът няма да почука на вратите от самосебе си. Предизвикайте го с нещо. Превърнете в реалност някои свои мечти. Днешният ден е благоприятен.


ЛЪВ

Действайте по план

Стартирате седмицата с доста напрежение. Очаква ви ден, в който забързаността на ежедневието е основната причина за усещането ви, че все нещо пропускате или сте забравили да свършите. Направете си план за действие сутринта, който да следвате до вечерта. Ще се справите. Хранете се здравословно и с леки храни.


ДЕВА

Приемете предложението

Днес е стимулиран творческият ви потенциал. Използвайте го в пълен капацитет. Приемете едно предложение, което ви се отправя във връзка с извънредното положение, в което се намираме. Колкото и неизгодно да ви се струва на пръв поглед, ще видите, че си заслужава да помислите върху него.


ВЕЗНИ

Не обръщайте внимание на клюките

И вие ще изживеете днешния ден с успехи и заслуги. Въпреки напрежението, което ви съпътства почти навсякъде, успявате да вървите напред и да борите трудностите. Не обръщайте толкова много внимание на хорските думи по ваш адрес или по адрес на семейството ви. Губите излишна енергия, подавайки ухо на глупави клюки.


СКОРПИОН

Помагате на другите

Разговорите и социалните контакти днес са силно застъпени в хороскопа ви. Очаквайте телефонът ви да не спира да звъни, а хората постоянно да търсят мнението ви и вашето одобрение за различни по вид и важност неща. Нищо от своите предварително изготвени планове няма да осъществите. Днес помагате на другите.


СТРЕЛЕЦ

Заслужени победи

В понеделник се справяте брилянтно с всяка една поставена задача. Полагате нужните усилия, въпреки че невинаги ще получавате навреме своите признания. Не се притеснявайте, трудът ви е една сигурна инвестиция в бъдещето. Съвсем скоро действията ви ще бъдат изтъкнати като мотив за повишение на работната ви заплата.


КОЗИРОГ

Запазете добрия тон

Днес сте изнервени от това, че не всичко се получава така, както вие сте си го планирали предварително. Имайте предвид, че Луната гостува във вашия знак и ви прави център на вниманието. Каквото и да кажете, ще се възприема от широката аудитория. Опитайте се да запазите добрия тон и да не изглеждате прекалено нервни.


ВОДОЛЕЙ

Лека-полека

Седмицата ви стартира с не особено активен ден. Нямате настроение за усърдна работа, въпреки че служебният телефон звъни непрекъснато и хората търсят вас, за да свършите това-онова. Дайте си нужното време за адаптация от уикенда към работен режим. А и не ви чака толкова дълга седмица, така че – лека-полека.


РИБИ

В позитивно настроение

В понеделник сте в доста добро настроение. Обградени сте от хора, които захранват положителните ви емоции с усмивки и подкрепа. Имате желание да вървите напред и да борите трудностите упорито. Въпреки всичко не подценявайте опасностите. На работното място се явяват подводни камъни. Имайте ги предвид.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *