729 четения

Вашият хороскоп за 14 април, вторник

Луната е в Козирог. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 21-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Ако излизате до магазина, използвайте стълбите вместо асансьора, за да раздвижите ставите и да осигурите малко повече движение за тялото си. Направете си отвара от лайка и жабурете устата с нея, за да заздравите венците.

Красота и външен вид: Днес в домашни условия можете да подстрижете косите си, да смените цвета им или да направите маска, която да подобри обема. Забранени са маникюрът и педикюрът.

Хранене и диета: Хапвайте кореноплодни зеленчуци, които са особено полезни днес. Витаминозната салата от моркови, целина и ряпа е чудесен избор.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Коридора и входа пред вратата минете с дезинфектиращ препарат. Засадете луковични растения в дома или градината си.

Звездни аспекти за деня: Днес Луната и Нептун си взаимодействат хармонично. Слънцето е в квадратура с Плутон. Не позволявайте на непроверена информация да ви даде напразни надежди. Бъдете реалисти. Не злоупотребявайте с положението, което имате в обществото, и не търсете лични облаги, ако сте на висок пост в йерархията на фирмата си.


ОВЕН

Бъдете по-предпазливи

Доброто настроение през този ден е причина да забравите за предпазливостта, която е задължителна клауза в хороскопа ви. Пазете се от финансови проблеми, ако днес кажете „да” на сделка или сключите договор. Може нещата да са представени по най-розовия начин, но опасностите са подводни камъни, които вие все не предвиждате.


ТЕЛЕЦ

Силен ден

Денят за вас е хубав, стига да не прибягвате към извънредни разходи, които не са предвидени за вас към този момент от месеца. Движението на Луната в Козирог ви зарежда със сили и енергия и можете да свършите огромно количество работа, която при това ще ви достави удоволствие.


БЛИЗНАЦИ

Спазвайте добрия тон

Повече прецизност е препоръката към вас във вторник. Днес се срещате с пречки от делови характер. Провокирани сте от бизнеспартньорите си, адреналинът ви скача и сте склонни да избухнете, уж защитавайки своето собствено мнение. Не ви съветвам да повишавате тон, колкото и да ви се иска. Губещите от цялата тази работа ще сте само вие.


РАК

Не завиждайте

В сферата на общуването днес усещате няколко пробойни, които не сте в състояние да преодолеете благополучно. Слънцето и Плутон ви влияят доста негативно на емоционалното състояние. Ядосвате се на чуждите успехи. Вместо да изпитвате гняв, направете така, че и вие да успявате също като тези, които са предизвикали негативните ви усещания.


ЛЪВ

Навили сте си го на пръста

Добре е да сте внимателни с финансите днес. Мнозина ще бъдат излъгани от уж добри възможности, а след това ще се окаже, че са дали парите си за нещо безпредметно. В личните взаимоотношения сте агресивни и не позволявате да ви се противоречи. Нищо че близките имат доброто намерение да ви предпазят от поредния фал.


ДЕВА

Лишете се от едно ново начало

Луната гостува в земен знак и ви подтиква да поставите ново и необмислено начало в деловата област. Такова действие е напълно излишно. На работното място се опитайте да не помагате на колегите и всички около себе си. Често пъти се изтъквате като най-добрите изпълнители и предпочитате всичко вие да свършите. Е, дайте поле за изява и на другите.


ВЕЗНИ

Останете вкъщи

Във вторник работете по задачите, които вече сте предприели. Нови ангажименти не са ви нужни, защото ще погълнат времето и вниманието, което имате за традиционно вършената работа по това време. Останете си вкъщи и работете дистанционно. Излизайте само при крайна необходимост. Денят ще премине по-добре така.


СКОРПИОН

Разширяване

За вас стартира важен период на засилени обществени контакти и отношения. Пригответе се да проведете множество разговори и да влезете в нови колективи в съвсем скоро време. Очаква ви разширяване и веднага след като забраните по извънредното положение отпаднат, бизнесът ви ще се трансформира и това ще е за по-добро.


СТРЕЛЕЦ

Бягайте от нечисти сделки

Жънете успехи на работното място. Няма да ви липсват проблеми с обкръжението и хората, с които общувате. При мнозина денят носи финансово предложение. Редно е да не приемате веднага, защото сте склонни да вярвате на измами, а във вашето положение сега не е здравословно да се забърквате в нечисти сделки.


КОЗИРОГ

Приемете чуждото мнение

Движението на Луната във вашия знак задвижва един изцяло нов период пред вас. Усмихнете се, вдишайте дълбоко от въздуха на промяната. Овладейте нервите и не бъдете агресивни с хора, които не са съвсем съгласни с вас. Колкото и да ви се иска да наложите мнението си, приемайте и чуждото.


ВОДОЛЕЙ

Избягайте от мързела

Липсата на активност във вторник ще доведе до ниска самооценка, чувство за умора, отпадналост и дори депресия. Още сутринта си направете малък списък със задачи, които трябва да свършите до края на деня. Това ще ви държи под напрежение и ще ви помогне да избягате от клопката на лошите мисли и мързела.


РИБИ

Положителни промени

Все по-уверени в себе си ставате с всеки изминал ден от тази седмица. Мечтаете да осъществите една реформа в живота си и усещате, че малко по малко моментът настъпва за това. Имайте повече увереност в себе си вярвайте в добрия развой на нещата. Животът започва да ви показва своята добра страна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!