422 четения

Вие, родените от 17 до 23 април

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

17 април. Обичате да сте заобиколени от лукс и скъпи неща. Знаете, че има начин как да си го позволите. Ето защо, винаги ще бъдете завидни в склонността си да намирате ниши, от които да вземате по някой друг лев. В интимен план сте изключително стриктни, що се отнася до отношения и обноски. Обичате всичко да е точно. Трябва да се пазите от близките, да не им позволявате цял живот да ви казват какво да правите.

Навлизате в година на себеанализ, вникване в грешките, извършени през предходните девет години, опрощаване и искане на прошка за своите прегрешения. Това е идеална година, защото ще се почувствате духовно свободни. Мнозина ще започнат курс на обучение или преквалификация. Ще четете много и ще се сдобиете с нови знания, които ще са ви от полза още догодина.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

18 април. Вие, които сте родени днес, носите в гърдите си добри сърца. Умеете прощавате всичко на хората около себе си. Раняват ви, но пак се изправяте и продължавате напред, без да съдите и наказвате някого. Не таите злоба и жажда за мъст. Това е и причината доста често да се разочаровате от свои близки и хора, на които сте вярвали безпределно. Съветът към вас е да не се предоверявате и да си имате едно на ум – че всички хора могат в един момент да ви изменят.

Навлизате в прекрасна година на финансова стабилност и парични печалби. Не се страхувайте да започнете нова работа. Ще си заслужава рискът!

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

19 април. Родени сте на ден, определящ кармична отплата. Вие сте прибързани и сприхави хора. Постарайте се да се научите на уравновесеност и поетапност в действията си. Зачитайте чуждото мнение, ако желаете да бъдете уважавани и чувани. Давайте си почивки, за да не се претоварвате както физически, така и психически. Претоварите ли се, ставате кълбо от нерви и вредите и на себе си, и на околния свят. Иначе сте лидери и лидерската позиция е търсена от вас във всяко едно отношение. Родени сте, за да ръководите.

Емоционална и завършваща ще бъде годината, която следва за вас. Не бива да предприемате нови действия, а да сложите край на всичко изостанало във времето. Подредете живота си и запълнете пропуските.

Здраве: Възможни са чести инфекции, повишено кръвно налягане, болки в очите. Не чакайте проблемите със здравето да се задълбочат, а ги решавайте навреме.

20 април. Вие сте талантливи хора, но не сте достатъчно борбени и затова успехите ви в живота не са толкова изразени, колкото ви е заложено по съдба. Страховете ви са предизвикани от детските години, когато сте срещали немалко трудности и сте станали прекалено предпазливи. Винаги има един момент, в който се учите на борбеност и колкото по-рано дойде той, толкова по-добре за вас. Иначе сте обичливи, добронамерени и отзивчиви и често помагате на близките хора повече, отколкото трябва. Родени сте между два знака – Овен и Телец. Затова носите по малко и от двете зодии. Ако вземете хъса на Овена и ината на Телеца, няма да имате равни в постигането на целите си.

Навлизате в чудесна година на ново начало. Не прибързвайте да го поставяте още в първите месеци. Обмислете го и когато му дойте времето, тръгнете по новата пътека. Това е година за промяна, за стартиране на новости. Възползвайте се.

Здраве: Обърнете внимание на сърдечно-съдовите си проблеми, ако имате такива.

21 април. За вас е малко да се каже, че сте родени с късмет. Имате дар слово, притежавате и чар, с който омайвате всекиго. Свикнали сте обаче все нещата да стават по ваш тертип и невинаги давате друг да изказва мнение и да се разпорежда за нещо, което ви засяга пряко. Много контактни, лесно създавате нови запознанства. Невинаги обаче преценявате правилно на кого да се доверите. Бъдете предпазливи и се научете да познавате отначало хората.

Навлизате в година на съдбовно подчинение. Точно сега не е моментът да се учите на решителност, защото всяко прибързано решение, което вземате, ще ви носи загуби. Оставете се на течението. То ще ви отведе във вярната посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха и черния дроб. Не правете безсмислени и несъобразени с лекар диети.

22 април. Избрали сте си кармична разплата за този живот, щом сте се родили на 22-о число. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че всичко знаете. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви и вътрешно го знаете, но не искате да си го признаете. Бъдете сговорчиви, когато ви се дават съвети, прекланяйте глава и се възползвайте от подадената ви ръка.

Навлизате в прекрасна година на контакти, силен късмет и положително развитие във всяка една сфера от живота си. Ще общувате без проблем и ще привличате запознанства. Внимавайте, за да не попаднете на недобронамерени хора или хора, които желаят да ви използват по един или друг начин. Не е изключено през тази година да смените изцяло средата си на живот.

Здраве: Годината вещае крепко здраве, ако сте заобиколени от хора, които ви обичат, уважават и с които живеете в хармония.

23 април. Вие, които сте се родили на този ден, сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

Навлизате в година на трудности и рутинни, ежедневни задачи. За мнозина това ще е спасението от повечето им страхове. Като не правите избори, когато няма шансове, вие ще си стоите на същото положение и ще съхраните всичко, което сте постигнали до този момент. Не се отчайвайте, само след дванайсет месеца ви чака период на глобални промени.

Здраве: Възможни са проблеми с вените и кръвообращението.

 

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *