Месечен хороскоп

Април носи надежда и усещане, че всичко се подрежда

 

Лунна диета през април:

В дните от 1 до 7 април и от 23 до 30 април Луната е нарастваща. Не се отказвайте, ако по това време диетите и хранителните режими не дават най-добрите резултати, но не се колебайте да стартирате диетите си на посочените подходящи дати, въпреки че са в интервала на нарастваща Луна. Изчакайте и бъдете търпеливи. Тялото ще ви ще за започне да се освобождава от килограмите веднага, след като Луната отново влезе в своята намаляваща фаза. Луната е намаляваща от 8 до 22 април. Започнете диета, хранете се здравословно или се подложете на здравословно гладуване. Най-подходящите дни за стартиране на дългосрочен хранителен режим или диета този месец са 3, 4, 11, 12, 20, 21, 22, 30 април. Подходящите дни за лунна диета този месец са 8 април – фаза пълнолуние, 15 април – фаза последна четвърт, 23 април – фаза новолуние и 30 април срещу 1 май – фаза първа четвърт.

Грижа за косата:

Погрижете се сами за външния си вид и своите коси. Господата могат да подстрижат косите си с машинка на 3, 4, 5, 6, 7, 13, 14, 22, 30 април. Дамите могат сами да се погрижат за цвета на косите си в домашни условия на 2, 3, 4, 5, 6, 7, 13, 14, 15, 22, 23 април.

Звездни аспекти за месеца:

Месец април е обнадеждаващ и идва с по-добри тенденции, ако спазваме стриктно дисциплината и общуваме в директен контакт възможно най-ограничено. Дори и да излизаме от домовете си, нека спазваме необходимата дистанция. Слънцето се движи в Овен и вече обуславя условията за едно ново начало. Начало, което навлизането на Сатурн във Водолей вече даде – дистанция между хората, спазване на строги обществени мерки и спазване на дисциплина на обществено ниво. Сатурн е планетата на ограниченията, а Водолей е знак, който отговаря за общуването между общностите. Ветото, което Сатурн нанася върху живота ни, е в сферата на свободните пътувания, на срещите и създаване на далечни приятелства. През април ще продължи да расте кривата на статистиката, свързана с вируса в България, но мерките, които вече са взети, ще окажат своята положителна роля. Шансът е в ограничаването на контактите и по възможност – работа от дома и проявяване на максимална гъвкавост. Съвпадът на Меркурий и Нептун в Риби ще ни помогне да се преборим със страха и паниката и да погледнем по-трезво и сериозно на ситуацията. Когато всеки поеме своята лична отговорност, това незабавно се трансформира в поета обществена отговорност и от там движението на Сатурн във Водолей ще ни помогне заедно да се справим възможно най-бързо с проблема, пред който сме изправени.


ОВЕН

Нужда от малко почивка

Нервността ви през по-голямата част от месец април ще бъде причина за повечето ви сривове – и професионални, и лични. Ще се нуждаете постоянно да бъдете разбирани, ще искате съчувствие, но трудно ще го намирате. Нямате право да вините близките си за грешките, които сами допускате. През първата половина от месеца ще сте разсеяни и ще приемате драматично всяка новост около себе си все едно е лоша новина. През втората половина от месеца опитайте да стабилизирате емоционалното си състояние. Нуждаете се от малко почивка. Работете от вкъщи, колкото и това да ви напряга.


ТЕЛЕЦ

Връзка по интернет

Април е един коренно различен месец сравнено с предходния. Тук сякаш всичко тръгва така, както винаги сте го желали. Настъпва време за стабилизация, когато ще можете да се обърнете назад и да огледате детайлите в работата, която вършехте до този момент. Очакват ви доходи от извънредни дейности, така че не се чудете, ако някой ви предложи допълнителна служебна задача, която също можете да вършите от разстояние. В любовен аспект необвързаните имат възможност да започнат дистанционна връзка по интернет. В днешните условия това ще е доста интересна авантюра.


БЛИЗНАЦИ

Дистанционно обучение

Използвайте времето до 15 април, за да направите важните промени в живота си, които започнахте да планирате през януари, февруари и март. Април също така е великолепен месец за стартиране на курс за преквалификация, който да проведете по скайп. Ще се наложи да минете обучение и ако го направите точно сега, това обучение ще ви даде повече, отколкото сте очаквали. Всякакви уебминари са прекрасен избор. След 15-а дата ви предупреждавам да сте особено внимателни с харчовете си, защото невинаги ще си давате парите за нещо, което си заслужава.


РАК

Изнервени вкъщи

Април е месец, който изисква вашата силна отговорност в семейните взаимоотношения и дома, за да запазите хармонията непокътната. В противен случай можете да се окажете на ръба на междуличностна криза, в която не само вие, а и вашите близки да са жертви. Полагайте повече усилия, за да запазите стабилността, дори и понякога да се налага да преглъщате някои думи, които желаете да изречете. Това е начинът всичко да протече по възможно най-добрия ред. Когато всички сте вкъщи и сте изнервени, е нормално да се стига дотам.


ЛЪВ

В нови среди

През първата половина от април се опитайте да осъзнаете грешките, допуснати до момента. Това е прекрасен месец, защото имате шанс да се запознаете с нови хора и да общувате с тях от дистанция. За жалост, желанието ви да властвате над чуждото мнение и стремежът ви да се покажете във възможно най-добрата светлина ще са причина често да бъдете отбягвана компания или пренебрегвана такава. Дори и от добрите ви приятели. С вас ще се говори трудно, защото няма да желаете да разберете отсрещната страна. В любовта месецът носи промени след 20-а дата.


ДЕВА

Поставете си изпълними цели

През април ще имате възможност, от една страна, да поправите сторените грешки в общуването и контактите от изминалите месеци. Също така, от друга, ще имате шанса да вървите напред с гордо вдигната глава по пътищата на своята професионална реализация. Тук не се мислете за безпогрешни, а понякога се обръщайте назад и осъзнавайте, че има моменти, в които в служебно отношение допускате големи грешки. През целия април си поставяйте само цели, които можете да изпълните.


ВЕЗНИ

Пресяване на контактите

Ако сте успели да удържите бушуващото желание през отминалия месец да харчите и да пилеете пари, сега, през април ще успеете да стабилизирате финансовото си състояние. Втората част от месеца е благоприятна и ще ви осигури допълнителни доходи в семейството. Тогава и ще пресеете контактите в живота си, които допуснахте през първите два месеца от годината. Социалната изолация и липсата на активни контакти очи в очи съвсем ясно ще ви „светнат“ кои са истинските хора около вас, и кои са с вас само по лични интереси.


СКОРПИОН

Отпуснете контрола

През април развитието ви е гарантирано, но не правете прекалено големи стъпки, защото не сте сигурни какво дебне зад всеки ъгъл. Преимущество ви е търпението, с което разполагате – една от отличителните черти на вашия характер според зодията ви. Възползвайте се от нея и няма да сгрешите. В личен план месец април е доста динамичен, но желанието ви да властвате в живота на другите хора – вашите близки, половинката и приятелите – се оказва основната спирачка те да ви имат пълно доверие. Отпуснете контрола върху тях. И без това сте всички заедно вкъщи по много часове от денонощието.


СТРЕЛЕЦ

Нова любовна връзка

През първата половина от април сте неконцентрирани, дезорганизирани и трудно вземате решения. Прекалената ви добронамереност към всички останали хора често ще бъде причина да се чувствате използвани нечестно. В любовта този месец ви прави магнетични, симпатични, но и свободолюбиви. Работата от вкъщи и прекарването на повече време пред личния си компютър повдига желанието ви да общувате. Правите го в социалните мрежи, където необвързаните могат да започнат и една неочаквано добра и интересна лична връзка.


КОЗИРОГ

Приемете ограниченията

През април сте доста емоционални, избухливи и мъчно съобразяващи се с чуждото мнение. Нуждаете се от анализ на поведението си, но и такъв няма да направите, защото се имате за безусловно непогрешими. Спазвайте обществено приетите мерки за безопасност, не нарушавайте наложеното ви отгоре ограничение само защото искате да покажете, че вие самите владеете живота си. Губещите в случая ще сте единствено вие и вашите близки. Бъдете дисциплинирани, дори и това да ви носи финансови загуби. По-добре е да губите пари, отколкото по-скъпи неща в живота си.


ВОДОЛЕЙ

Релаксирайте с книга

Април е месецът, в който сте емоционални от една страна и много натоварени, от друга. В крайна сметка успехите винаги ще ви съпътстват, но цената, която ще плащате за тях, е твърде висока. Изцедени до крайност, с нетърпение ще очаквате почивните дни около Великден, за да възстановите силите си. Не се надявайте обаче, че те ще ви донесат мечтаната почивка под формата на пътуване или разнообразие. Ограничителните мерки са за всички, включително и за вас. И трябва да се спазват стриктно. Починете си заедно с близките си, като не правите нищо. Дори като не гледате телевизия. Релаксирайте с книжка в ръка.


РИБИ

Труден месец във взаимоотношенията

Първата половина от месец април ви позволява да творите и да развивате своя индивидуализъм. Като цяло, това е период на подем, ако вложите много толерантност в изказванията, мислите и действията си. На мнение сте, че хората трябва да ви се подчиняват и че заради ораторските ви способности вие можете да ги управлявате умело. Това е непосилна задача за момента. На работното място трудно изказвате своите желания. Това е и причината колегите да не ви разбират, а вие да страдате. Приемате лично всяка критика, която ръководството ви отправя. По-добре се поучете и поправете, отколкото да се обиждате.


 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *