Вестник Борба – областен всекидневник, Велико Търново

Вестник Борба – областен всекидневник

Какво вещаят звездите за 21 април, вторник

Луната е в Овен. Фаза – новолуние. Лунният ден е 28-и. Управител на деня е Луната.

Здраве: Избягвайте дългия престой пред компютъра, таблета и смартфона, за да си спестите евентуалното главоболие и проблеми с очите. Следете кръвното си налягане и избягвайте солта.

Красота и външен вид: Направете масаж на слепоочията за по-добра концентрация. Кръгчета от краставици, поставени върху очите за около 10 минути, отнемат напрежението и болката в тях.

Хранене и диета: Денят е благоприятен за стартиране на диета или хранителен режим, който ще спазвате дълго време занапред. Можете да сготвите по-люти ястия, които ще възбудят сетивата ви.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Подрежете цветята вкъщи и в градината, за да стимулирате растежа им.

Звездни аспекти за деня: Луната е в хармоничен аспект с Венера и Марс. Слънцето и Сатурн са в квадратура. Спазвайте обществените правила, които са установени към днешна дата. Не се опитвайте да сте встрани от тях, защото бързината, с която обществото ще ви отхвърли, е огромна.


ОВЕН

Успехи

Днес Луната гостува в знака ви. Очаква ви активен ден, в който вие ще избирате посоката на движение, щом се озовете на кръстопът. Решенията ви са важни и за вас, и за колектива. Умеете да поемате отговорност и днес ще го направите безупречно. В личен план бъдете по-меки и сдържани, за да не стартирате война с близките.


ТЕЛЕЦ

Спазвайте сроковете

Засилва се желанието ви да се ровите в излишни подробности, които може да ви загубят ценно време. Мнозина са изправени пред дилема, но трудно ще вземете решение, ако оглеждате всяка подробност. Съобразете се с нужните срокове и с това колко време имате. В любовта ви чака хармония и разбирателство.


БЛИЗНАЦИ

Напрежение във взаимоотношенията

Проявявате отговорност в действията си, с което ще си спечелите доверието на колегите и шефовете. Денят носи напрежение във взаимоотношенията и затова е по-добре да не изяснявате междуличностни конфликти, за да не прераснат те в кавги. Вечерта разпуснете в приятната обстановка на дома си.


РАК

Време е за добри промени

Агресивни сте, налагате мнението си над околните и по този начин си печелите врагове. Нуждаете се от силна мобилизация и положително мислене, за да се справите с явната си нервност. Не подценявайте тази кратка работна седмица, защото точно сега могат да ви се случат много промени, които ви носят добри шансове.


ЛЪВ

Заемете се с нещо леко за вършене

За да влезете лесно в ритъм, добре е да се замете с леки дела, които да вършите малко по малко. Денят за вас е активен, но не задължително обещава успех, особено при подемането на нови инициативи. Нервни сте и често избухвате, когато нещо не се случва според вашите предварителни планове. Съобразете се с правила, които са ви наложени.


ДЕВА

Разговаряте с партньорите

Сантиментални, чувствителни и крайно несигурни в успеха си – така мога да ви опиша днес. Денят е отличен за телефонни разговори с партньори по бизнес, но ако уговаряте нещо в бъдеще, без да давате окончателни обещания. Късметът е на ваша страна в сферата на взаимоотношенията.


ВЕЗНИ

Нов начин на действие

Денят е прекрасен, защото ви помага да започнете кратката следвеликденска седмица по нов начин. Ангажирайте се с изготвянето на план за действие, стартирайте деня си с ентусиазъм. Ще срещнете доста отегчени физиономии, но нека това не ви действа демотивиращо. Вечерта си останете вкъщи.


СКОРПИОН

Натоварен ден

Не подценявайте тази кратка работна седмица, защото тя ще бъде достатъчно натоварена за вас. Още днес се залавяте с ангажименти, които не търпят отлагане. Мобилизирайте се бързо и ще пожънете успех. В любовта не пренебрегвайте мнението на партньора. Съобразете своето с неговото.


СТРЕЛЕЦ

Любовен шанс

На работното място се предпазвайте от радикални действия и предприемане на нови инициативи. Моментът не е подходящ. В любовта късметът е съвсем явен при необвързаните представители, търсещи запознанство в социалните мрежи. Луната, Марс и Венера са в благоприятен аспект, което за вас днес говори, че имате шанс.


КОЗИРОГ

Не спорете с другите

Това е ден, богат на енергии. Как обаче ще ги усвоите и накъде ще ги насочите, зависи единствено от вас самите. Слънцето и Сатурн са в противоречие, което провокира една явна агресия у вас. Често попадате в ситуации на конфликти и се конфронтирате с хората около себе си. Преодолейте желанието си да спорите с другите.


ВОДОЛЕЙ

Вглеждате се в себе си

Малко по малко правите преоценка на поведението си, както и на поведението на хората около себе си. Днес това е основната ви цел – да извършите лична ретроспекция, без да го споделяте с никого другиго. На работното място се очертават някои малки срещи, които също носят шансове, но за бъдещето, не за сега.


РИБИ

Не рискувайте с хазарт

Днес сте непоследователни, всичко ви привлича и ви се струва подходящо за вършене. Внимавайте, заинтересовани сте и от предложения за бързи, лесни и незабавни пари. Не се заемайте с хазартни мероприятия, за да не се окажете губещи накрая. Направете си сметка на личните финанси до края на месеца.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *