1753 четения

Вашият седмичен хороскоп от 24 до 30 април

Здраве: Проветрявайте често помещенията, в които стоите през деня. Излизайте по-често на балкона или си правете разходки на чист въздух, когато няма хора около вас. Не се притеснявайте, ако носът ви потече или се закашляте. Простудили сте се в последните два-три дни. Обличайте се според температурите навън и не си позволявайте простудите да станат тенденция. Не си внушавайте болести, а си кажете, че сте здрави и щастливи. Това помага.

Красота и външен вид: Използвайте съботата за подстригване на косите. Това е най-благоприятният ден през седмицата за процедури на косата. Избягвайте всякакви манипулации на кожата в събота, неделя и понеделник. Понеделник и вторник са дни, неподходящи за поставяне на татуировка и пробиване на уши или други тъкани за поставяне на обеци. Сряда и четвъртък са неблагоприятни дни за процедури на косите и коламаска на тялото.

Хранене и диета: Луната е нарастваща, с нея нараства и гладът ни и неспособността на организма да метаболизира правилно храната. Пълнеем лесно и от малкото количество в порцията. Важно е с какво се храним. Днес и утре хапвайте начесто, като включите белтъчини в менюто си и много плодове на междухраненията. В неделя и понеделник спазвайте по-ограничена диета, не си угаждайте. Във вторник, сряда и четвъртък увеличете мазнините от растителен произход в менюто си. Ще се чувствате жизнени и тонизирани от всякакви видове пресни сурови ядки, авокадо, ленено семе. Лунната диета тази седмица стартира на 30-ти април срещу 1-ви май, като целият 1-ви май е подходящ за нейното провеждане.

Основни звездни аспекти: През последната априлска седмица Луната гостува в Телец, Близнаци, Рак и Лъв, като акцентира големи възможности както за представителите на тези знаци, така и за всички останали зодии. Меркурий е основната действаща планета сега, образувайки с Юпитер, Сатурн и Плутон. Време е за мисловно и интелектуално „узряване“. Важно е да мислим и приемаме всяка информация не със сърцето си, а с разума си. В тези по-трудни за изживяване времена емоцията ни създава пречки и в мига, в който тя отшуми, започват да се раждат ясни и прави идеи за бъдещето. Нека се лишим от емоциите и започнем да мислим и решаваме по-трезво, дори и това да не е най-харесваният от нас на пръв поглед ход.

 

ОВЕН

Търсене на ново партньорство

През следващите седем дни ще действате със замах, но вътрешното ви напрежение този път ще е повече от преди и ще буди поводи за някои конфликти както в личен, така и в служебен план. Не се съгласявайте да вършите работа, която не ви е по сърце. Това само би повишило апатията и негативната емоция. Отдайте се на приятни и любими неща, а такива със сигурност съществуват. В любовта сияещата ви усмивка оказва своето влияние, като и отношенията се затоплят винаги, щом тя изгрее на лицето ви.

 

ТЕЛЕЦ

Сами си създавате трудностите

Новата седмица очертава ярки възможности за изява, след като още от вчера при вас нахълтаха промени и се оказа, че трябва да сте по-активни и концентрирани. Напрежение няма да ви липсва и то ще е най-вече в сферата на деловите контакти. Някои от зодията ще пристъпят към ново делово начинание, други ще заздравяват вършеното досега. В личен план мнозина ще изживеят хубави интимни мигове, дори контактите в любовта ще станат по-ясни и достъпни. Общото предупреждение е, че сами си създавате трудностите и бариерите с начина си на мислене.

 

БЛИЗНАЦИ

Не отказвайте подадена ръка

През този период е много важно да активизирате силите си и да не падате духом, ако срещате трудности по пътя. Те са, за да ви направят още по-силни и успяващи. Късметът е на ваша страна и вие ще го чувствате през цялото време. Тази седмица ще ви осигури прекрасни възможности да развеселите душата си чрез контакти с хора, от които черпите положителна енергия. Не само че те ще ви помогнат за подобряване на настроението, а и някои от тях ще се окажат с решаваща роля за вашето бъдещо професионално развитие.

 

РАК

Успехи в любовта

Период на затишие е валиден и за вас, въпреки че вие ще полагате много усилия и ще вършите задачите си със замах. Избягвайте обаче да вземате решения и да давате думата си. Сега обърнете внимание повече на своите близки, на семейството и половинката. Ако не сте семейни и сте необвързани, чрез модерните социални технологии може да попаднете на интересна партия, която да ви заинтригува. Успехите в любовта са съвсем реална прогноза, така че не бягайте от тях. Мнозина ще започнат дистанционна връзка с колега от работата.

 

ЛЪВ

Не харчете без причина

Предстои ви седмица, в която е по-разумно да спестите парите си, вместо да ги дадете за нещо, от което нямате нужда. Мнозина вече постигнаха добра финансова стабилност. Опитайте се да я задържите, вместо да я унищожите. В личен план седмицата не е от най-спокойните, защото пали дълбоките емоции във вас. Отключете положителните, а не отрицателните. Прощавайте, ако някой ви нарани, вместо да му отвръщате с агресия и обиди. Човек от семейството ще ви направи особено щастливи с една добра новина.

 

ДЕВА

Добивате увереност

Енергията ви расте и това не може да не е забележи напоследък. Новолунието ви зареди с ентусиазъм и вие малко по малко ще започнете да показвате новите си идеи наяве. С финансовите дела няма да имате проблем. Възможно е да ви се поднесе договор за подписване или преподписване, който касае по-висок хонорар или заплата. Борете се за правата си и ще видите, че вие ще спечелите в битката. Активни, можещи и достатъчно разумни, вие ще вървите уверено по своя път през следващите седем до десет дни.

 

ВЕЗНИ

Преодолявате противоречията

Чувствате се в кондиция. Вие вече избрахте да разрешавате проблемите си по мирен и тих начин. Предстои по-добър етап, в който ще успеете да преодолеете вътрешните противоречия и да дадете израз на положителните емоции, които изпитвате. Черпите вдъхновение, когато сте насаме със себе си. Затова ще ви посъветвам по-често да оставате сами за по няколко минути на ден. Това ще ви осигури бистри мисли и свобода, от която в момента се нуждаете.

 

СКОРПИОН

Спад на енергията

След наскорошното новолуние, което няма как да не сте усетили, ви чака период на успокоение. Съчетайте го с леко оттегляне от важните ангажименти в службата. Избягвайте да поемате отговорности, защото рискувате да си навлечете неприятности. В подем ще се чувстват единствено представителите, занимаващи се с интелектуална, духовна дейност или са заети в сферата на изкуството. Ако не сте заети с подобни дейности, доставете си удоволствието да прочетете любима книга, или да се включите в онлайн обиколка на интересен музей.

 

СТРЕЛЕЦ

Ненадейно начало

Този период е белязан с добро настроение, разкриване на скрити за вас възможности и стартиране на един нов проект. Последното ще се случи ненадейно и без да сте го планирали. Истината е, че в момента се чувствате в добра кондиция и въпреки, че сте претоварени от служебни ангажименти, в съзнанието ви мислите са бистри, чисти и необременени. Ето какво ще повдигне вашия дух. Възможни са нови запознанства, които ще окажат значеща роля в живота ви след сряда.

 

КОЗИРОГ

Превърнете хобито си в професия

Предстои ви период, през който не бива да упорствате, ако видите, че дадена задача не върви. Тя просто не ви се удава сега, защото не й е дошло времето. Опитайте се да се оставите на течението в този случай. Следващите седем дни са благоприятни за вашето интелектуално развитие. Контактувайте с хора, от които имате какво да научите. Избягвайте конфликтите, защото те само петнят името ви в обществото, а в момента това е последното, от което се нуждаете. Занимавайте се с дела, които ви носят удовлетворение. Превърнете хобито си в подкрепяща дейност, от която скоро може да имате и приходи.

 

ВОДОЛЕЙ

Приемете, че светът върви напред

Доста емоционални и чувствителни ще бъдете през следващите седем дни, а причината се крие в това, че не желаете да приемете променящия се свят около вас. Всичко върви напред, а вие сякаш искате да останете статични за всички новости. Това поражда множество противоречия и в любовта, и в професията, където също назадничавото мислене е основа за проблеми. Приемете, че светът върви напред. Сторите ли го, ще се превърнете във вдъхновение за своята половинка, а в службата ще заемете центъра на внимание и всички предложения ще бъдат насочени към вас.

 

РИБИ

Мислете позитивно

Въпреки че още в края на тази работна седмица започна раздвижване за вас, не спирате да се притеснявате и да имате лоши предчувствия. Мислете позитивно и ще видите, че неминуемо ще предизвикате щастието на своя страна. Вярно е, през следващите седем дни ще срещате трудности на работното място. Но те са предизвикани от независещи от вас обстоятелства и няма как да ги отстраните самостоятелно. Оставете се на течението там. Обърнете повече внимание на емоционалния и личния си живот. Имате нужда от промяна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!