338 четения

Вие, родените от 24 до 30 април

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

24 април. Радвате се на щастливи вибрации, с които Съдбата ви се отплаща, че сте били добри хора в миналите си прераждания. Вземете този позитивен заряд и вървете все напред. Има едно предупреждение към вас и трябва на сто процента да се съобразите с него. Става дума да потискате страстта си към материално благополучие. Осигурете си нормален, качествен живот, но не се превръщайте в досадния Чичо Скрудж. Осъзнайте, че парите са само за това, за да бъдат харчени. В личен план сте много добродушни. Хубаво е да сключите брак, след като навършите 30 годишна възраст, защото само тогава ще сте сигурни, че сте избрали подходящата половинка.

Навлизате в една прекрасна година на промени – бурни, глобални и всеобхватни. Бъдете активни и направете онези завои в живота си, за които мечтахте в последните години.

Здраве: Лесно можете да спрете цигарите, стига да искате.

25 април. Вие, сте хора, от които може да се взема пример как да живеем своя живот. Мъдри, уравновесени и добри, сякаш обичате всеки човек на тази планета и не таите зло в себе си. Това е, защото притежавате дух, преживял множество прераждания. Мисията ви в този живот е да бъдете духовни водачи. Ето защо, често давате съвети на близките си и на хората от своето семейство. За да бъдете слушани обаче, е добре да давате съветите си по начин, който не е никак натрапчив.

Предстои ви година на стабилност, любов и хармония във взаимоотношенията. Добрата новина е, че ви чака затишие след една бурна и променлива година. Ще си стъпите на краката и ще се почувствате по-добре. Това е и една прекрасна година за сватба, годеж или просто нова връзка при необвързаните.

Здраве: Възможни са проблеми с горните дихателни пътища. Пазете се от гриповете.

26 април. Прекалената ви доброта и жертвоготовност са причината все да сте от хората, които вършат цялата работа в колектива. Вашата нерешителност обаче е тази, която не ви позволява да започнете самостоятелен бизнес, с какъвто трябва да се занимавате. По-добра ще бъде реализацията ви, ако работите сами, а не делите идеите и усилията си с партньори, защото все става така, че вършите чуждите задачи, а за своите не ви остава време.

Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите девет години. Оценете грешките си и се опитайте да не ги допускате повторно. За мнозина това е година, през която ще учат нещо. Подобно начинание е закриляно от съдбата, така че – замислете се. При други ще стартира едно трайно стабилизиране на работното място. Ще гоните висините на своята кариера.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *