Защо той казва едно, но действа по друг начин

В любовта понякога има и обърквания, които идват от това, че получаваме смесени сигнали от половинката си. В зависимост от ситуацията ние ги разпознаваме още в самото начало на връзката или след като са минали месеци. „Искам да прекарвам повече време с теб.“ Звучи чудесно, но в следващ момент, той излиза с приятели или се фокусира върху футболния мач. Това е смесено съобщение. Вижте още няколко примера за това как той казва едно, но прави друго, които ще ви отворят очите за връзките.

Партньорът не бърза да нарича това между вас връзка
Срещате се от няколко седмици, ходите на кино, ресторанти, правите секс… За вас това е вашият нов партньор, дори споделяте новия си социален статус с близки, в социалните мрежи. Но оказва се, той не е обявил на никого, че има нова партньорка до себе си и дори е възможно, срещайки негови познати, да ви представи просто като приятел, колежка, позната.

Все още флиртува с други
По всичко изглежда, че сте заедно, уж връзката ви е открита, но той се държи така, сякаш все още търси своята половинка. Флиртува с други, търси нови познанства, не бърза да изтрива профилите си в сайтове за запознанства, продължава да си разменя интимни съобщения в социалните мрежи.

Вие сте скрити от приятели и роднини
Сигурни ли сте, че връзката ви е сериозна, а той не води паралелни взаимоотношения? Това че ви държи изолирани от неговия близък кръг е показател, че има причина вие да не бъдете изкарана на показ и така понякога се оказва, че вие сте в ролята на мимолетно забавление.

Планирате съвместно бъдеще, но реално нищо не се случва
Той говори за създаване на семейство с вас, брак, деца или пък изразява желанието си да се съберете да живеете заедно. Но всичко това си остава само на думи. Защо? Защо любимият човек казва едно, а се случва друго? Може би защото не е надежден и защото иска на този етап да е във връзка с вас, но ако се появи нещо „по-добро“ би искал да се измъкне по-лесно от връзка с вас.

Казва, че ще положи усилия да се промени, но…
Да спре да пие, да играе комар, да не ви изневерява… Все навици, които е изключително трудно да се променят, но когато сме влюбени е трудно да забележим празните приказки.

Общува с бившата си
Тази комуникация не е епизодична, а често срещана. Постоянни съобщения, чести разговори по телефона, може би и срещи… Дали той наистина е емоционално свободен от предишната си връзка?

Не проявява чувства на публично място
Без целувки, без прегръдки или други жестове, които показват, че вие сте повече от приятели. Това смесено съобщение показва, че той най-вероятно не би искал да ви видят в такава близост, защото може би няма сериозни намерения към вас или пък е в сериозна връзка с друга, а вие дори не подозирате.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.