522 четения

Оповестиха края на отоплителния сезон във Велико Търново

От Топлофикация Велико Търново публикуваха информация на уебсайта на дружеството, че в петък на 24.4.2020 година започва поетапното изключване на радиаторите на територията на града. Това ще се случи в рамките на няколко дни.

 

„ Средноденонощните температури в гр. Велико Търново от последните няколко дни са високи, освен това прогнозата за следващото до края на месеца сочи трайно затопляне. Поради тези факти считаме, че са на лице необходимите аргументи за спиране на топлоподаването към абонатите и съответно приключване на отоплителния сезон 2019-2020 година за Топлофикация Велико Търново“ – съобщиха пред медии представители на дружеството.

 

„Отворени сме към нашите абонати и в случай, че някой от тях иска топлоподаването в конкретна сграда да не бъде спирано, нека да се свърже с нас и ще удовлетворим желанието му“ – заяви изпълнителният директор инж. Емануил Зъбов.

 

 

            Напомняме, че през миналата седмица от търновската топлофикация обявиха, че за периода от 1 май до 31 октомври ще въведат по-ниска пределна цена на битова гореща вода в сравнение с тази, с която търновци заплащат в момента. По думите им този техен жест е в знак на солидарност и съпричастност към тежките условия на борба срещу разпространяването на коронавирус.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *