77 четения

Спайдърмен помага на възрастните турци да преживяват в изолация

Турски Спайдърмен помага на възрастните хора да преживяват в условията на изолация, съобщават турски медии.

Бурак Сойлу от Анталия пазарува за хората над 65-годишна възраст, на които е забранено да излизат навън, за да избегнат опасността от Ковид-19.

Облечен в костюма си на супергерой, Сойлу помага на нуждаещите се възрастни хора, като пазарува вместо тях и им носи продуктите още от началото на кризата с коронавируса, отбелязва Анадолската агенция. Така, както казва мъжът, той не само оказва подкрепа на възрастните, но и повдига духа им.

„Понякога шофирам, понякога се катеря, много съм щастлив, че мога да помагам на хората и да насоча вниманието към призива да си стоят вкъщи“, каза пред агенцията Сойлу. Според него „всеки има супер сила, наречена „добрина“ и хората трябва да я използват по-често“.

В интервю за в. „Сабах“ днес 27-годишният турски Спайдърмен разказва, че в обикновения си живот е аниматор в сектора на туризма, но заради коронавируса в момента е без работа. Още от малък той харесвал комикса, а сега понякога се облича като любимия супергерой, за да върши добро – да помага на хората в райони, засегнати от земетресение, да носи храна на възрастните или да раздава подаръци на децата за техния празник – 23 април.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!