Вашият хороскоп за 28 април, вторник

Луната е в Рак. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 7-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Не си внушавайте болести и овладейте нервите, за да си спестите проблемите със стомаха и спазмите в тази област.

Красота и външен вид: Денят не е подходящ за подстригване, боядисване или измиване на косите. Коламаската в домашни условия също може да доведе до обриви и нежелани проблеми с кожата.

Хранене и диета: Изключете острите и люти подправки от менюто си. Направете ястия, които щадят стомаха и подпомагат неговата функция. Варете, а не пържете храната си.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Полейте цветята и растенията вкъщи и в градината, добавете минерални торове.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Рак е в тригон със Слънцето. Меркурий и Сатурн са в квадратура. Силната енергия, която чувстваме днес, трябва да овладеем, за да не се трансформира в ненужно напрежение. Добре е днес да сме търпеливи, за да не извършим действия, от които може да има лоши последствия в бъдеще.


ОВЕН

Сърдити на целия свят

Избягвате да бъдете център на вниманието и това е съвсем нормално. В сутрешните часове сте прекалено нервни и всички хора наоколо ви дразнят с нещо. Допускате грешки поради невнимание. До ранния следобед не вземайте решения, защото и те вероятно ще се окажат погрешни. Отдайте се на рутинната си работа, която вършите ежедневно.


ТЕЛЕЦ

Общ проект с колегите

Заредени сте с енергия и желание за работа, като още сутринта се захващате с важните за деня си дела. Оптимисти сте и вървите смело напред. Очакват ви благоприятни промени на работното място, свързани и с колегите. Те са благосклонно настроени и е възможно да стартирате един общ проект.


БЛИЗНАЦИ

Финансови приходи

Въпреки трудностите, които ви предстоят във вторник, вие сте бодри и изпълнени с енергия. Готови сте да проведете диалог с всички около себе си. Няма да решавате проблемите си чрез спор, а чрез хармония и съгласие. Ще се убедите, че денят е доста благоприятен, защото ви гарантира и финансови приходи в края.


РАК

Привличате внимание

Движението на Луната във вашия знак пали и ентусиазма ви. Вие кипите от енергия и търсите възможност да се реализирате по възможно най-добрия начин. Днес говорите много, действате много и нахвърляте идея след идея. Стремите се да държите вниманието върху себе си.


ЛЪВ

Мислете позитивно

Радвате се на благоприятни вибрации през днешния ден. Не може да се отрече, че сте целенасочени и последователни в действията си. Сутрешните часове ви тревожат с неприятни мисли. Трябва да изкорените внушенията от подсъзнанието си. Мислете позитивно и креативно. Днес правите планове за близкото бъдеще.


ДЕВА

Успех

Денят е благоприятен и за вас. Въпреки нервното напрежение, от което няма как да избягате, вторник ви е подготвил и разрешаване на определени проблеми и резултати от предишни ваши действия. Зарадвани сте от успех. Той ви принадлежи. В личен план обаче сте прекалено нервни и избухвате често. Нищо ново под слънцето.


ВЕЗНИ

Мислете позитивно

Във вторник е акцентирана темата за професионалното развитие в хороскопа ви. Имате шанса да спечелите допълнителни доходи, като извършите определена работа извън традиционната. Не е зле да се натоварите, защото и наградата си заслужава. Преодолейте нервното напрежение сутринта чрез позитивно мислене, а не чрез хапчета.


СКОРПИОН

Бягайте от манипулатори

Вие сте настроени благосклонно към всички промени, които ви се случват към този момент. Общувате с лекота и завързвате нови познанства без проблем. Открити сте, чистосърдечни и отзивчиви. Внимавайте да не попаднете в клопките на недоброжелатели и ласкатели. Вие притежавате силна интуиция и можете да прецените кои са те.


СТРЕЛЕЦ

Пазете идеите в тайна

Много добре знаете какво желаете и как да го постигнете. Днес обаче не показвате нищо от плановете си за бъдещето, от намеренията си. Не действате и не давате повод другите да си мислят, че сте предвидили промени около себе си. Тайната е най-голямото ви съкровище, защото не позволява другите да са подготвени за атаката ви.


КОЗИРОГ

Малки промени в личен план

Във вторник е добре да проявите активност и заинтересованост към личната сфера от живота си. Вие често оставяте нещата там на самотек и после се разочаровате, когато личният ви свят не върви според представите ви. Днес можете да направите някои малки промени в любовта и взаимоотношенията с близките ви. Ще се почувствате по-добре.


ВОДОЛЕЙ

Не вярвайте на обещания

Във вторник сте борбени, амбицирани и изпълнени с енергия. Още от сутринта сте готови да се заемете с най-належащите си задачи, като представите ви са да свършите с тях до ранния следобед. Внимавайте някой да не ви подложи динена кора. Днес обещанията се сипят като дъжд, но много малка част от тях са истински и си струват.


РИБИ

Работете сами

В сутрешните часове се натъквате на интересно предложение. Интуицията не ви лъже, че то е неподходящо. Откажете и продължете напред. Въпреки че сте с нисък тонус към днешна дата, вторник позволява да активизирате силите си и да преодолеете умората. Имате нужда да работите сами, без ви чужди съвети, за да успеете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *