488 четения

Какво вещаят звездите за 30 април, четвъртък

Луната е в Лъв. Фаза – първа четвърт, която настъпва в 23,38 часа. Лунният ден е 9-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Следете кръвното си налягане, защото може да е с променливи граници. При претоварване с психическа работа или повече емоции може да почувствате сърцебиене. Не прекалявайте с кофеиновите напитки и цигарите.

Красота и външен вид: Можете да подстрижете, боядисате или накъдрите косите си. Коламаската също е позволена. Денят е благоприятен за отпускащи масажи.

Хранене и диета: Денят е подходящ за стартиране на хранителен режим или диетично хранене. Днес стартирайте деня си с порция от кисело мляко и плодове, а на обяд хапнете яйца или риба, гарнирани със салата от пресни зеленчуци. На вечеря си направете вкусна супа от картофи, моркови и целина. Постна, за да усетите силата на подправките.

Цветове, носещи късмет: Синьо и жълто.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: след 11.58 ч.

Звездни аспекти за деня: Очаквайте напрегнат ден. Луната гостува в Лъв и е в квадратура с Меркурий и Уран. Не пестете силите си за задачи, които трябва да бъдат завършени в срок до края на този месец. Спазвайте вече поетите обещания за ангажименти и не влизайте в конфликти с хората около себе си.


ОВЕН

Спазвате всички срокове

Това е един от благоприятните дни за тази седмица за вас и хората около вас. Успявате да подредите мислите си. Спазвате стриктно определени срокове и дори успявате да свършите с някои дейности доста по-рано от предвиденото. Доволни сте от себе си. Вдигнете гордо глава. Имате повод за самочувствие.


ТЕЛЕЦ

Имате нужда да споделите

Рязко настроението ви спада, тонусът – също. Не сте в кондиция, а различни паразитни мисли в главата ви са основната причина да се разсейвате и да не вземате правилни решения. Оставете се на течението. Имате нужда да споделите нещо, което ви тревожи, със семейството си. Направете го още в следобеда.


БЛИЗНАЦИ

Попитайте, за да не ви питат

В четвъртък се будите в отлично настроение. Още от сутринта започвате да подпитвате околните за подробности от живота им. Правите това подсъзнателно, за да се предпазите от техните подобни въпроси. Добра тактика, защото хората са с впечатлението, че вие се интересувате от тях, а и вие запазвате своите лични тайни.


РАК

Нямате реална преценка

Склонни сте да преувеличавате всичко, което чувате около себе си. Днес не е подходящият ден за разговори и вземане на важни решения. Реалната оценка се размива някъде във вашите фантазии. Можете да се нагърбите с непосилни задачи само защото финансовото възнаграждение за тяхното изпълнение ви се струва примамливо.


ЛЪВ

Подобрявате имиджа си

В четвъртък сте интуитивни и готови да се заемете със стратегически дела на работното място. Дела, които да ви донесат бъдещ успех и да подобрят имиджа ви пред колегите и обществото. Не забравяйте да обърнете внимание и на личния си живот, който също има нужда да е част от дневната ви програма.


ДЕВА

Време е за успокоение

Не е подходящо днес да правите промени около себе си. По-добре е да се оставите на течението и да не противодействате. Вероятно много неща не вървят по ваш вкус. Съвсем нормално е за този момент. Имайте търпение и скоро всичко ще се нареди. Поработете върху своята вътрешна хармония. Слушайте музика, която ви успокоява.


ВЕЗНИ

Показвате свои качества

И в четвъртък успехът ще бъде неотлъчно до вас. Радвате се на подкрепа от всички хора, от които зависи това да вървите напред. Нарочно предизвиквате доста шум и съвсем целенасочено привличате вниманието към себе си. По всичко личи, че днес имате желанието някой да забележи ваше качество. Ще се случи.


СКОРПИОН

Преценете реално

В четвъртък се заемате с множество ангажименти и не преценявате добре дали сте в състояние да свършите всичките в уговорения краен срок. Да внимават бизнесмените, които в момента обещават повече на своите партньори, отколкото могат да предоставят. Ще си причините загуби, ако не сте обрани в приказките си.


СТРЕЛЕЦ

Не давайте напразни надежди

Започва период на раздвижване и оживление при вас. Имате силите и енергията да стартирате с нов професионален проект точно сега. Бъдете обрани в обещанията, които давате на колегите си. Възможно е да не сте в състояние да им помогнете, когато те се нуждаят от подкрепа. А днес им давате тези напразни надежди.


КОЗИРОГ

Потопете се в рутината

Оставете се на течението. Потопете се в рутината. Не всичко се развива така, както е в предварителните ви планове. Дразнят ви определени малки събития, които не са във вашата власт. Съобразете се. Избягвайте да давате обещания, още по-малко да вярвате на хора, които ви обещават неизпълними неща в служебния живот.


ВОДОЛЕЙ

Нещата потръгват добре

Очаква ви просперитет в деловия живот, който неминуемо ще се отрази и на отношението ви към семейството и любовта. Днес сте в състояние да хармонизирате повечето аспекти в живота си, стига да преодолеете желанието да правите излишни забележки или да очаквате от другите хора повече, отколкото те могат да ви дадат.


РИБИ

Успехът е с вас

Ще постигнете успех единствено и само чрез активна работа и продуктивни действия. Днешният ден заостря вниманието ви върху бъдещи шансове и възможности на работното място. Изявата е задължителна и ще ви помогне да се издигнете още едно стъпало нагоре в йерархията. Обърнете внимание на здравето си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *