Хороскоп

Вие, родените на 1, 2 и 3 май

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

1 май. Вашият инат е пословичен. Дори когато грешите и осъзнавате грешката си, вие отново продължавате да вървите по същия път в погрешната посока, защото просто така сте решили и казали. Не търпите критика отстрани и това е най-голямата ви грешка. За да успявате, трябва да бъдете малко по-отстъпчиви, да се вслушвате в съветите на другите и да преглътнете инатливото си его, което е ваш враг.

Навлизате в прекрасна година на ново и успешно начало. Поставете го премерено, обмислено и в момента, в който се чувствате достатъчно подготвени за това. Ще имате силата да промените живота си в по-добра посока. Планувайте накъде да тръгнете.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечно-съдовата система.

 

2 май. Не ви липсва умение да проявявате такт и деликатност, както и да премълчавате. Само да не прелее чашката на търпението ви, защото тогава емоцията ви блика и стъпквате всичко по пътя си. Силно привързани сте към своето семейство, което защитавате и пазите като крепост. Влекат ви изкуството, музиката и културата. Избягвайте шумните компании, които и без това ви товарят психически.

За дванайсет месеца от рождения си ден днес до рождения си ден догодина ще се оставите в ръцете на съдбата. Подвластни на всяко обстоятелство по пътя си, трудно ще въздействате с каквото и да е било и на доброто, и на лошото. Оставете ги просто да ви се случат. Тръгнете ли срещу съдбата, ще се почувствате безсилие. Отпуснете ли се по течението, то ще ви отведе във вярната посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

 

3 май. Въпреки че вибрация 3 (отговаряща на датата ви на раждане – 3 май) винаги се свързва с контактност и желание за общуване, вие контролирате силно тази част от живота си. Не може да се каже, че изгаряте от желание да се обвързвате с много и различни хора. Имате си своята среда и своите приятели, но сте по-склонни да се усамотите в дома си, който за вас е като крепост. Там сте си създали необходимите условия, за да се чувствате добре. Обичате да си хапвате вкусни неща, но внимавайте с килограмите.

Изключително позитивна и незабравимо приятна ще бъде следващата една година за вас. Предстоят ви мигове на щастие, което не сте чувствали от дълго време. Ще обновите средата, в която движите, ще намерите нови приятели. Идеите ви ще се превърнат в планове, а плановете – в реализирани дела. Чака ви много късмет, управлявайте го разумно!

Здраве: Годината предвещава крепко здраве.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *