Горещи новиниСпорт

От днес спортуващите отново ще ползват откритата писта на стадион „Ивайло“

От днес (6 май) се възстановява достъпът на граждани до откритата лекоатлетическа писта в Спортен комплекс „Ивайло“. В празничния ден, както и в почивните дни 9 и 10 май съоръжението ще бъде отворено от 8:30 до 20:30 часа. В работните дни 7 и 8 май гражданите ще могат да ползват пистата от 6:30 до 9:30 часа. Достъпът до откритата лекоатлетическа писта ще се извършва през вход 3 от северната страна на спортния комплекс. Бягащите ще влизат през дясната врата и ще излизат през лявата, като маршрутите са обозначени със стрелки. Спазват се строги епидемични мерки, които налагат известни ограничения.

Разрешени са само индивидуални занимания. На този етап не се допускат групови занимания. Минимално разстояние между хората – 2,5 м.

Не се допускат контакти извън процеса на тренировка, както и престой на пистата преди и след приключване на тренировката.

Влизането и напускането на СК „Ивайло“ става индивидуално по директен път през вход 3 от северната страна при спазване на указана еднопосочна посока на движение.

До получаване на разрешение от здравните власти пейки, скамейки и местата по трибуните не се използват.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *