188 четения

Вие, родените на 8, 9 и 10 май

8 май. Гоните върха в професионалното си развитие, обаче трябва да сте наясно, че бързо няма да го достигнете. При вас всичко протича бавно, ритмично и с продължителност на времето. Така че не си мислете, че от раз ще станете началници или нещо по-голямо. Ако започвате частен бизнес, също успехите ще идват постепенно, с течение на времето. Но със сигурност ще удари часът, в който реализацията ви ще бъде завидна, но също така и стабилна, защото ще е постигната с много труд и усърдие. Заслужава си да положите тези усилия. В семейството често ще угаждате на своите близки. Това ви радва и изпълва с добро настроение.

Пред вас стои прекрасна година на финансова стабилност и материални придобивки. Добрата новина е, че в момент на криза ще успеете да стабилизирате доходите си и да почувствате благоденствие.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

9 май. Вие, родените на 9 май, сте от онези Телци, които избухват лесно и често, осъзнават се, търсят прошка и после пак повтарят цикъла, без да си вземат поука от грешките. Доста импулсивни и крайни в чувствата, мислите и емоциите, вие често забравяте къде се намира златната среда. Учудващо целенасочени сте обаче в действията си и гоните смели цели. Умеете да се забавлявате и да помагате на хората около вас да се чувстват добре. В любовта сте големи ревнивци, но вие самите имате забежки от правия път в своята любовна история. Към близките си също сте ревниви.

Навлизате в година на цялостно завършване на деветгодишен цикъл. С прости думи, поставете край на всички недовършени до момента задачи. Не започвайте нищо ново, а се отдайте на финиширане. След една година по това време ви чака ново начало, което не бива да бъде построено върху стари основи.

Здраве: Възможна е честа поява на главоболие, проблеми с кръвното налягане и очите.

10 май. Родени на 10-о число, вие сте амбициозни, упорити и решителни Телци. За щастие, късметът е нещото, което винаги ви съпътства. Често сте прибързани и вземате необмислени решения. За щастие рядко бъркате, но все пак не сте застраховани от грешки. По-добре ще е, ако бъдете една идея по-разсъдливи, когато поставяте нови начала в живота си. В любовта сте водещите половинки и обичате да бъдете слушани. Искате всяко желание да ви се изпълнява на момента.

Навлизате в прекрасна година на ново и успешно начало. Ето че дойде време да планирате бъдещето си и да предприемете нещо, което ще вършите в следващите девет години. Бъдете последователни, търпеливи и изберете онова, което си заслужава. Успехите ще последват един след друг.

Здраве: Възможни са проблеми със сърдечно-съдовата система.

Станислав Климентов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *