297 четения

Маги Джанаварова отива на финал на предаването „Като две капки вода“

ИЗВЕСТНАТА ТЪРНОВСКА ИЗПЪЛНИТЕЛКА МАГИ ДЖАНАВАРОВА ЩЕ СЕ БОРИ ЗА ПОБЕДА В ПОСЛЕДНИЯ ЛАЙВ НА ШОУТО ЗА ИМИТАЦИИ „КАТО ДВЕ КАПКИ ВОДА“. Тя получи шанса да бъде сред четиримата фаворити за първото място този сезон, след като актьорът Димитър Маринов преотстъпи мястото си на нея.

„Най-важното в живота е да дадеш път на тези, които идват след теб. Затова нека вместо мен да продължи следващият в класацията“, каза българинът, който прослави страната ни в Холивуд. Продуцентът на „Като две капки вода“ Магърдич Халваджиян не оспори решението на Маринов.

Междувременно 31-годишната певица спечели и най-много точки в понеделник с превъплъщението си в Стефка Съботинова. Маги изпълни песента „Притури се планината“ и разчувства журито и публиката. Наградата за представянето й са 1000 лв., които ще дари за благотворителност.

Конкуренция на болярката на финала ще са Фики, Дара и JJ. Според правилата в последния епизод всеки участник сам избира кого да имитира. Маги ще влезе в образа на Уитни Хюстън, обяви самата тя, подчертавайки, че изобщо не е имала нагласата, че ще продължи в предаването.

Дали талантливата търновка ще спечели, ще стане ясно в понеделник.

В края на миналата година тя отново стигна до финала на друго развлекателно шоу по Нова телевизия. Певицата обаче завърши на трето място в предаването „Маскираният певец“, където влезе под маската на Пчелата.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!