207 четения

Честит рожден ден!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

15 май. Красиви, спретнати и винаги добре облечени, вие сте хора, обичащи да създават добро впечатление у останалите. През целия си живот сте педантични към своя външен вид. Не само отвън сте перфектни, защото притежавате и комбинация от качества, които говорят за прекрасен и сговорчив характер. Лесно влизате под кожата на хората, с които общувате. Лесно се превръщате в техни приятели и любимци. Мисията на живота ви е да създадете семейство и да се грижите за него, наред с професионалните си задължения. Вие сте толкова подредени хора, че няма да ви представлява трудност да балансирате между едното и другото.

Навлизате в прекрасна година. Тя е закриляна от Венера и вещае любов, стабилизация в социален план и много късмет в любовен. Казано с две думи – ще ви провърви в доста сфери от живота, а и най-накрая ще можете да се задомите, ако ви е време и все още не сте го направили. Повярвайте, че тази година ще изобилства от любов и разбирателство.

Здраве: Възможни са проблеми с горните дихателни пътища, носоглътката, гърлото и сливиците. Пазете се от гриповете и ако е възможно – наесен се ваксинирайте против зимните щамове.

16 май. Подвластни на кармична разплата заради грешки в минали прераждания, в този живот, родените на 16 май, сте задължени да бъдете по-твърди и категорични с близките си, да не правите крайни компромиси, защото по този начин вредите на себе си. Наложително е в моменти да се превърнете в егоисти, за да спасите собственото си настояще и бъдеще. Не се жертвайте в името на когото и да било. Живейте свой самостоятелен живот, отдайте се на половинката си и на своето семейство. Позволите ли близките ви да се бъркат в него, неминуемо ще си имате сериозни проблеми. На работното място трябва да се задоволите с второто място. Лидерската позиция не ви е отредена.

Навлизате в година на анализ и поглед назад в изминалите години. Потърсете прошка за грешките, които сте допуснали пред любимите хора. Простете и на онези, наранили ви през времето. Също така, това е идеална година за преквалификация или обучение.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

17 май. Въпреки че сте Телци с творческо мислене и философски нагласи, вие сте земна зодия и поради тази причина си оставате кариеристи, които гонят професионалните цели докрай. Родени на 17 май, вие правите всичко това, за да постигнете материална стабилност в живота си. Тя е с приоритет до навлизане в зряла възраст. Орисани сте обаче да трупате своето състояние бавно и с течение на времето, сменяйки няколко служебни поста и работни места. Едва след като сте сигурни в това, което имате зад себе си, ще помислите за семейство и деца. Ето защо, твърде характерно за вас е бракът да дойде в годините след 30-ата. Не бързайте, за да не изпреварите късмета си.

От днес до рождения си ден догодина навлизате в прекрасно време на финансова стабилност и гарантиран материален просперитет. Повишение на заплатата е трудно за очакване заради икономическата обстановка в страната, но поне няма да загубите работата си или ако бъдете съкратени, то веднага ще си намерите ново поприще, от което ще сте доволни в следващите години.

Здраве: Работете активно, но и си давайте почивка, за да не активирате хронични здравословни проблеми. Обривите по кожата тази година ви подсказват, че не вървите в правилната посока. Обърнете внимание, ако имате такъв съдбовен знак.

Станислав Климентов

15 май

Йордан Йорданов – кмет на Раданово

 

17 май

Инж. Венцислав Иванов – общ. съветник, Павликени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *