Краси Станоев: „Обясниха ми, че не съм заразен, имам антитела с висока стойност“

И двата теста на халфа на „Етър ВТ“ Красимир Станоев са положителни. В късния следобед в четвъртък стана ясно, че той е единственият играч на „виолетовите“, заразен с Covid-19, за което „Борба“ съобщи в електронното си издание. Веднага бе направен втори тест на полузащитника, изследвана бе и приятелката му. В петък новината бе потвърдена официално от самия футболист и сайта на клуба.

„Изчакахме с официалното съобщение, защото смятаме, че е редно самият Красимир Станоев да обяви нещата. Това е негово лично право и Краси взе това решение. Предстои му 28 дни карантина, пожелаваме му здраве и скорошно завръщане, защото той е един от нас!“, заявиха от ръководството на „Етър”.

„Чувствам се добре. Излязоха и вторите резултати, които показват, че съм положителен, но и че имам антитела, което означава, че почти съм изкарал вируса. Не съм усетил нищо, защото се чувствам здрав. Всички приятели и роднини са добре, което ме радва. От лабораторията ми казаха, че не мога да го предавам на други хора. Имам антитела с висока стойност, което означава, че почти съм го преборил.

Съжалявам само, че ми наложиха 28 дни карантина. Физически съм добре, трети ден съм у дома и не съм излизал. Неприятно е, защото доста време бяхме извън футбола. Приемам го с усмивка, като нещо, което трябва да премина. Това не е нещо срамно и не се притеснявам от това. Постоянно имам препятствия около себе си, така че не ми пречи да премина и през това.

Надявам се следващите ми тестове да са отрицателни, за да мога да започна и индивидуално да тренирам. Сега тренирам по два пъти на ден у дома, от клуба ми осигуриха колело. Благодаря им и на тях, правят каквото могат да се чувствам добре, постоянно ми звънят и се грижат за мен!

Не съм контактувал с другите играчи, освен когато ни взимаха теста. Всичките им резултати са отрицателни и това много ме радва!”, заяви Краси Станоев.

3 thoughts on “Краси Станоев: „Обясниха ми, че не съм заразен, имам антитела с висока стойност“

 • 18.05.2020 в 21:19
  Permalink

  Този който ти е обеснил, да иде той на доктор!

  Отговор
 • 18.05.2020 в 21:53
  Permalink

  който ти е обеснил ,, да иде, на лекар..!

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *