978 четения

Търновка завърши майсторското ниво на обучение при хърватския биоенерготерапевт и чудодеец Славко Матанович

ТЪРНОВКАТА АЛБЕНА СТЕФАНОВА ПРЕМИНА ОБУЧЕНИЕ ПРИ ХЪРВАТСКИЯ БИОЕНЕРГОТЕРАПЕВТ СЛАВКО МАТАНОВИЧ. Това е метод, който лекува духовното, енергийното и физическото тяло едновременно. Освен това при тази терапия, докато терапевтът лекува другите, той на практика лекува и себе си. „И това е така, защото става дума за енергия, която тече през тялото ми. Ако тя няма лечебна сила за мен самата, няма да има и за човека, който е потърсил помощта ми. Истината е, че когато другите видят промяната в мен, ще ми повярват, без да е нужно да ги убеждавам, да рекламирам метода или да се боря със скептицизма“, казва Албена.

Тя стигнала до този толкова популярен терапевт, който е обучил вече стотици свои ученици в целия свят, чрез приятели. Преминала първо през лична терапия, след това изкарала и курса. Обучението при Славко Матанович, когото наричат Хърватския чудодеец, е в рамките на три нива, третото е майсторското, към което се е насочила и самата Албена.

„Всеки може да работи с енергията, защото това е жизнената енергия. Тя тече в телата ни. Въпросът е, че не всеки иска да се научи да използва енергията. Когато започвахме в нашия клас, бяхме само седем жени и аз се позачудих защо сме толкова малко. В процеса на обучението разбрах, че ако някой е решил да се обучава и има користни цели, не е тръгнал към тази благородна цел с чиста душа, по някаква причина той се отказва още преди да се е записал да учи биотерапия“, обяснява Албена. И допълва, че по време на курса тя е учила различни техники, които се прилагат за съответните заболявания. Разбрала и това, че колкото повече работи с енергията, толкова по-лесно става енергията да минава през нея и да стига до болното място. „Енергията е умна. Дори и да не си насочваш ръцете към конкретното болно място в тялото на човека срещу теб, енергията отива на точното място. Затова и може да се работи от разстояние, като има, разбира се, някои условности и правила. Желателно е например този, който има нужда от помощ, да остане в покой, докато продължава сеансът“, усмихва се Албена.

САМАТА ТЯ ИМА ЗАД ГЪРБА СИ НЯКОЛКОГОДИШНА БИТКА С ОНКОЛОГИЧНО ЗАБОЛЯВАНЕ. След като преминала операции и лъчетерапии, Албена започнала да търси начини да продължава да помага на тялото си, за да постигне пълно излекуване. В търсенето на своето изцеление тя се запознала със Сал Ракели – учител, лечител, ясновидец и мистик с над 40 г. опит в областта на изследването на човешкия потенциал. В лична консултация с него той й казал, че тя има мисия и за да осъществи мисията си, за да помогне на себе си, трябва да помага на другите.

„Докато търсих и опитвах различни духовни практики, за да се справя с моите собствени уроци и болести, открих Славко Матанович и се записах на курса“, разказва Албена.

Тя нямала нужда да бъде убеждавана в това, че енергията работи, защото вече знаела, че има сили, по-големи от нея, на които може да се довери. Но когато започнала личната й терапия, Албена получила мощна доза доказателство – усетила болки и дискомфорт в тялото си точно там, където то боледувало от дълго време. После, когато тя самата започнала да практикува, някои от приятелите й, които й се доверили първи, споделяли абсолютно същите усещания.

БИОЕНЕРГОТЕРАПИЯТА ПРОДЪЛЖАВА РАЗЛИЧНО ВРЕМЕ ЗА ВСЕКИ И ЗАВИСИ ОТ ТОВА ДОКОЛКО ТОЙ Е ГОТОВ ДА БЪДЕ ЗДРАВ. „Когато ни обучаваха, Славко Матанович постоянно ни повтаряше, че ще идват при нас хора, които не са извървели пътя до здравето си, и няма да зависи от нас тяхното изцеляване. „Аз предпочитам думата изцеляване, защото коренът й идва от цел. От идеята да догониш сам целта си. Докато думата лекуване идва от корена „лек“, а аз лекарства не предлагам, макар че е добре, когато човек отива при биоенерготерапевт, да си знае болежката“, обяснява Албена.

Около 20 – 30 минути продължава един сеанс. Но дори и след това енергията продължава да си работи, защото се разлива в тялото с цялата си целителна мощ. Този метод е особено подходящ и за профилактика, затова и не е нужно човек да чака да заболее тежко, за да потърси помощ.

ДА ЗАВЪРШИ АКАДЕМИЯТА ЗА КОГИТАЛНОСТ НА ЕМИ СТОЙЧЕВА И ИВОМИР ДИМЧЕВ, Е ГОЛЯМАТА МЕЧТА НА АЛБЕНА СТЕФАНОВА. Тя вече се е записала като курсист и се надява да успее да завърши обучението, което продължава година. „Какво се учи там ли – най-общо да управляваш живота си. Всъщност получаваш отговори на всички въпроси, защото научаваш всичко за себе си. А на мен ми е интересно да опозная себе си“, казва Албена.

В близките няколко месеца самият Славко Матанович ще пристигне във Велико Търново и това ще бъде първото му посещение в старата столица. Той ще остане тук, за да се срещне с всички, които имат нужда от неговата помощ, и за да представи метода, по който работи и който го е направил популярен в целия свят.

Сашка АЛЕКСАНДРОВА

2 коментара за “Търновка завърши майсторското ниво на обучение при хърватския биоенерготерапевт и чудодеец Славко Матанович

 • 15.05.2020 в 12:12
  Permalink

  знаех си че трябва да уча за чудодеец

  Отговор
 • 24.05.2020 в 10:27
  Permalink

  Моята теория: Представете си един път, това е вашият живот от раждането до смъртта, и сега си ппедставете една кола по този път, тя отночало е нова, но зависи от нас по какъв път ще карате , с каква скорост, по магистралата или с много завои, но най- важното е колко дупки ще има вашият път. При какви условия ще карате, ще има бури, ще има дъжд и порои, ще има лед и сняг, ще се хлъзгате, ще се наложи да се върнете, да пробвате пак или да смените пътя да тръгнете по съвсем нов. А ако пътят ви е осеян от много дупки, колата ви ще започне да трака лопа, ще се наложи да сменяте части, но накрая ще се счупи. Теди всички евенти зависят само от Нас.

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!