Хороскоп

Какво вещаят звездите за 19 май, вторник

Луната в Овен. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 27-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: С повишено внимание да бъдат всички с лабилна нервна система, високо кръвно налягане, проблеми с пулса на сърцето. Нежелани са операциите в областта на главата, главния мозък, очите. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми със зъбите, очите, челюстите, лечението на мигрена и високо кръвно налягане.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за маска на лицето с овлажняващ ефект. Почистването на зъбен камък също е благоприятна процедура. Можете да подстрижете косите си.

Хранене и диета: Стартирайте хранителен режим или диета, която ще следвате дълго време. Днес имате мотивацията да го направите. Хапвайте по малко и начесто. Не забравяйте, че преяждането води до чувство за подутост и тежест, а и до бързо качване на килограми.

Цветове, носещи късмет: Червено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: до 17,31 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува в Овен и ни прави решителни и инициативни. Сутрешните часове са благоприятни за действия, срещи и разговори. В следобеда и вечерта избягвайте напрегнатите контакти, за да не развалите взаимоотношенията си с хора, на които държите.


ОВЕН

Не обещавайте

Склонни сте да изречете много обещания и да оставите у хората впечатление за силни, можещи и знаещи личности, които могат да постигнат всичко с труда си. Не осъзнавате с какъв товар се нагърбвате и как това ще рефлектира на името ви в момента, в който не можете да удържите на обещанията си.


ТЕЛЕЦ

Рутина

Вторник, също като вчерашния ден, не е подходящ за вземане на решения. Намирате се в неактивно време и трудно можете да свършите каквото и да било, без да направите грешки, които впоследствие да поправяте. Отдайте се на рутината и забравете за новите начала.


БЛИЗНАЦИ

Много обещавате

Вашите стремежи са да общувате с всички наоколо, без оглед на енергията, която влагате, и обещанията, които поемате. Днес сте напът да се заемете с чужди отговорности, неприлежащи на вашата длъжностна характеристика в работата, или на вашето място в семейството. Сами ще си навредите.


РАК

Нещо хубаво

Във вторник сте в отлично настроение и в сутрешните часове очаквайте добри новини относно вашия социален живот. Ще научите хубави неща, които ще донесат радост на вас и на хората около вас. Денят е чудесен и няма смисъл да го вгорчавате с излишна паника във вечерните часове.


ЛЪВ

Хубав ден

И във вторник енергията ви е силна. Можете да постигнете много, стига да замислите нещо важно за вършене. Сутрешните часове са прекрасни за изясняване на взаимоотношения. Не се изнервяйте, ако нещо в следобеда не върви по вашите правила. Просто приемете, че е така.


ДЕВА

Свежи идеи

На работното място концентрирайте енергията си в сутрешните часове, вместо да отлагате повечето работа за следобеда. Сутринта сте свежи, с идеи и желание да ги превърнете в реалност. Следобедът ви носи кратко затишие. Освободете се от някои предразсъдъци, които тровят мислите ви.


ВЕЗНИ

Ставате досадни

Претрупвате програмата си от ангажименти. Склонни сте да натоварите не само себе си, а и хората около вас с това, което искате да свършите. Постоянно търсите подкрепа и ангажирате всички със своите желания. На моменти ставате досадни и все ще се намери някой да ви го каже. Не му се сърдете.


СКОРПИОН

Не се претоварвайте

Прегрявате от напрежение, защото сте се заели с прекалено много неща, а нямате реален капацитет да свършите всичките от тях. Направете си реална програма за действие не с това, което искате да свършите, а с онова, което времето ви позволява да отметнете. Денят е прекрасен, ако се разхождате повече на чист въздух.


СТРЕЛЕЦ

Хубав ден

Чувствате се прекрасно, въпреки че и днес искате да си припишете няколко чужди заслуги на ваш адрес. По-добре свършете толкова, колкото реално можете и сте в състояние да свършите със собствените си ръце и възможности. В сферата на любовта този ден е доста благоприятен. Насладете му се.


КОЗИРОГ

Забавяне

Не всичко върви така, както е по вашите предварителни планове. Не всичко ще свършите така, както предварително сте си го представяли. Сякаш времето леко е забавило своя ход, за да ви насочи вниманието към сферата на любовта, личните взаимоотношения и хубавите мигове, които имате с любимите хора.


ВОДОЛЕЙ

Общувайте

Във вторник се радвате на силен късмет, който трябва да използвате рационално. Още сутринта насрочете важните делови срещи и се подгответе внимателно за всяка една от тях. Денят е прекрасен за водене на разговори, чрез които ще свършите и важната си към момента работа. Всичко става с хора – в това ще се убедите днес.


РИБИ

Усамотете се

Опитайте да сте по-дружелюбни с хората, с които общувате. Не влизайте в директни кавги, само защото някои от тях не са на вашето мнение. Имате нужда от хармония, но всъщност вие самите я рушите в един или друг аспект. Оставете си време само за себе си вечерта. Имате нужда от малко усамотение.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *