Какво вещаят звездите за 21 май, четвъртък

Луната е в Телец. Фаза – новолуние. Лунният ден е 29-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, носоглътката. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми на горните дихателни пътища, зачервено гърло, разстройства на гласа, изследване хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Днес можете да направите нова фризура подстригване, боядисване или накъдряне. Ефектът ще бъде благоприятен. Денят е добър и за направата на лечебни масажи за различни блокажи по тялото.

Хранене и диета: На закуска и обяд е хубаво да включим повече калций в храненето си. Вечерта една салата от зеле ще ни дойде добре. Не пестете зехтина или олиото, мазнините ще бъдат преработени добре.

Цветове, носещи късмет: Синьо, зеленикаво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на цветя и растения: до 19,32 часа.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната в Телец носи удовлетворение, ако вършим работите си с желание и мотивация. Дейностите по задължение не носят големи шансове за успех. Избягвайте съмненията в сферата на личните взаимоотношения. Там говорете директно и без заобикалки.


ОВЕН

Тежък ден

Четвъртък се оказва напрегнат и натоварен за вас. Поддържате същото темпо на организация и действие както в предишните дни, но недовършени дела и такива, които трябва да свършите без желание, ви висят на главите и ви карат да бързате още повече. Спокойствието все още е далече. Работният ден е ожесточен.


ТЕЛЕЦ

Потърсете помощ

Мотивирани сте да свършите планираните задачи за днес. Мнозина от вас са възпрепятствани от извънредни ситуации и плановете ви може да останат недоизпълнени. Не се страхувайте да помолите за помощ. Приятелските отношения с колегите ще си изиграят своята роля. Все някой ще ви се притече на помощ.


БЛИЗНАЦИ

Усамотете се

Дори и да не си го признавате, днес се чувствате объркани. Имате много планове в главите си, но малко от тях можете да изпълните. Искате да огреете навсякъде в момент, в който е по-добре да се скриете някъде, където никой не може да ви открие. Имате нужда от усамотение и малко време за анализ.


РАК

Пасивни сте

Чувствителни, нерешителни и в изчакваща позиция, вие интуитивно усещате, че не бива да се насилвате и по този начин ще избегнете неправилните действия и решения. Запазвате пасивно поведение. Мнозина са затормозени от финансови проблеми и нередности. Помислете за някои икономии.


ЛЪВ

Неизяснености

Желаете да осъществите искрени контакти с хората около себе си, но все нещо се оказва недоизказано. Думи стоят като прегради между вас. Днес обаче не е правилният ден за изясняване на взаимоотношенията, защото ще ги вгорчите още повече, тръгнете ли да нищите причините за проблемите в тях.


ДЕВА

Не прибързвайте

Краят на седмицата почти настъпва и излиза, че имате още много дела за вършене. Мнозина от вас ще се активизират, но няма да наваксат със задачите. Прибързани сте и това е основната причина за грешките, които ще допуснете. Залавяте се с много неща наведнъж. Очаквайте да работите и през уикенда, ако продължите така.


ВЕЗНИ

По течението

Добивате сила, упоритост и увереност, но точно сега едва ли ще успеете да ги използвате рационално, след като не се очертават възможности на пътя ви. По-скоро възможностите ще са най-вече лъжливи. Не съветвам да предприемате нови действия, да обръщате посоката и да се стремите към промени. Оставете се на течението.


СКОРПИОН

Овладявате се

Ще усетите силата да променяте обстоятелства и да ги нагаждате така, както вие желаете. Днешният ден е доста благоприятен за вас. Носи ви възможности да разпуснете емоциите и да овладеете онези негативни черти от характера си, които все са ви пречили и са изграждали преграда между вас и вашите близки.


СТРЕЛЕЦ

Обновление

Налага се да се справите с трудностите незабавно. Неотложните действия ще ви спасят от много беди от тук насетне. Обърнете внимание на дребните детайли в работата си. Бизнесът ви има нужда от обновление, от нови и свежи идеи. Вашите нужди са от обучение или нови знания чрез подходящи курсове.


КОЗИРОГ

Потърпете

Окрилени сте от нови идеи. Днес мотивацията ви да ги превърнете в реалност е висока. Ще получите нужната подкрепа. Оптимизмът ви е голям и ви помага във всички направления. Използвайте енергията, която чувствате днес. Научете се на търпение в сферата на личните взаимоотношения. Не избухвайте.


ВОДОЛЕЙ

Мотивация

В четвъртък осъзнавате нуждата си да градите нещо ново или просто да измените посоката, в която сте тръгнали. При вас това би се получило чрез обучение или преквалификационен курс, който можете да проведете и онлайн. Мотивирайте се, ангажирайте вниманието си към нещо плодотворно.


РИБИ

Позитивни срещи

Този ден се определя като приятен, но и доста ползотворен. При една част от вас седмицата е напрегната и противоречива. Четвъртък не е изключение от тенденцията, но със сигурност ще ви изненада с обстоятелства, които ви вдъхват кураж за бъдещето. Денят вещае срещи с приятели и комуникации, които са позитивни.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *