1071 четения

Седмичен хороскоп

Прогноза за периода 22 – 28 май

Здраве: Не се опитвайте да променяте хората около себе си, ако нещо в характера им не ви допада. Днес и през уикенда е възможно да се будите без тонус и настроение. Заради новолунието сънливостта е съвсем нормална. Не прекалявайте с кофеиновите напитки. Не изпадайте в паника, ако почувствате здравословно неразположение в дните от понеделник нататък. Запазете спокойствие и не приемайте лекарства без причина. Щадете нервите и сърцето.

Красота и външен вид: Коса и коламаска: Подходящи дни за подстригване и коламаска: неделя, сряда и четвъртък. Масажи: Можете да правите масажи през всички дни от седмицата. Масажи за отблокиране на различни блокажи по тялото: сряда и четвъртък.

Хранене и диета: Нарастващата Луна не благоприятства стартирането на диети. Въпреки всичко, ако вече сте започнали своя хранителен режим, не се отчайвайте, ако видите, че намалявате килограмите по-бавно през тази седмица. Това е нормално. Избягвайте да преяждате или да овкусявате прекалено с остри и люти подправки гозбите във вторник, сряда и четвъртък. Лунната диета тази седмица стартира днес в 20,38 часа с настъпване на фаза новолуние и продължава до утре в същия час.

Основни звездни аспекти: През следващите седем дни Луната гостува в Близнаци, Рак и Лъв в своята нарастваща фаза. Расте и енергията ни и желанието ни да създаваме приятелства, да направим нещо за себе си, за семейството си и за своите близки и роднини. Да разширим кръга, в който живяхме в последните месеци. Съветът е да го правим максимално предпазливо и спазвайки нужните мерки, за да не се озовем без да сме го искали на ръба на поредна криза. Стъпвайте постепенно и бавно, опипвайте почвата и не се притеснявайте да се върнете крачка назад, ако обстоятелствата го искат. Седмицата е благоприятна за предпазливите хора и тези, които спазват дисциплина.


ОВЕН

Време е за нещо ново

В очакване сте на една по-добра седмица. Надеждите ви ще бъдат оправдани. Всъщност започвате период, нов цикъл, който при всички положения сменя негативната нотка на преживяното в последните два месеца. Мислете позитивно, за да привлечете в максимална степен положителните вибрации на пролетния сезон. През уикенда се пазете от хора, които ви искат пари назаем. През новата работна седмица помислете за нов курс, преквалификация или работно обучение. Привлечени сте от ново предложение и мнозина ще сменят работата си до месец – месец и половина.


ТЕЛЕЦ

Седмицата е доста приятна

Ако преодолеете себичността си, седмицата ще бъде доста благоприятна за вас. Предстоят ви мигове, в които изявите ви са подчертани. През уикенда е добре да бъдете една идея по-миролюбиви, за да не предизвикате излишни спорове и конфликти. Новата работна седмица е повече от благоприятна. Енергия не ви липсва и още след вторник ще успеете да подредите идеите си така, че да ги реализирате изцяло. Влюбени, сигурни в себе си и можещи – това са основните белези на седмицата ви. Радвайте й се.


БЛИЗНАЦИ

Нов период

Предстои ви важен период. Луната отключва възможност да отворите вратите на един изцяло нов период, нов цикъл. Възползвайте се, тъй като имахте нужда от подобни реформи. През уикенда преживявате етап на трансформации. Можете да коригирате всичко, с което не сте доволни или от което се срамувате. „Изграждане“ е опорната дума в хороскопа ви и през тази седмица реално успявате да я проявите във всичките й направления. Мислете, мечтайте и действайте. Пътят е пред вас.


РАК

Късметът е с вас

Очаква ви благоприятен период, през който е във ваша полза да премълчавате някои емоционални мисли, минаващи ненадейно през главата ви. Обмисляйте приказките си, за да не предизвикате излишни спорове и конфликти. Не от агресия, а от хармония се нуждаете към този момент. През новата работна седмица сте в стопроцентов творчески подем. Показвате изцяло на какво сте способни. Потенциалът ви не е никак малък. Преодолейте умората и действайте. Късметът е с вас.


ЛЪВ

Изграждане и успех

Като изключим дните от уикенда, през които сте прекалено заядливи и нервни, останалите дни от седмицата са благоприятни за вас. Предстои ви период, в който добивате по-голяма самоувереност и можете да започнете нещо начисто в служебен или делови план. Радвате се на подкрепа от хора, които ви слушат и ви се възхищават. Можете да стартирате проекти, а фазата на Луната – новолуние до първа четвърт, ще ви помогне да изградите основите на онова, което искате да постигнете. Успехът е с вас.


ДЕВА

Искате да ви послушат

Имате силна енергия, а жизненият ви тонус се подобрява с всеки нов ден от този период. През уикенда сте убедени в това, че всички трябва да слушат единствено вас и да ви ходят по свирката. Това не е благоприятно, защото много хора ще ви обърнат гръб, докато вие настоявате те да ви следват. Внимавайте. Работната седмица е силна. Не изпускайте нито един шанс да се изявите. Добре премисляйте предложенията. Някой пак величае егото ви и ви предлага нещо неосъществимо. Мъти ви здравия разум.


ВЕЗНИ

Седмица на контакти

Не се притеснявайте от малките финансови затруднения, които преживявате през уикенда. Седмицата е благоприятна и ви вдъхва сили и кураж. Срещи с хора от миналото ще изиграят важна роля в дните ви. Осъществявайте срещите според съветите за безопасност, но не ги отлагайте. Шансовете ви и през уикенда, и през новата седмица, идват от сферата на общуването и контактите. С говорене можете да постигнете всичко и чрез говорене можете да стигнете до сърцата на всички.


СКОРПИОН

Липса на време

Скарване или драматизиране от ваша страна в личен план ще бъде причината да отключите период на авантюри, нови запознанства и залитания встрани от връзката. Не мисля, че е във ваша полза, тъй като интересните усещания сега ще ви струват скъпо в съвсем близко бъдеще. През новата работна седмица ви очакват благоприятни ситуации в службата. Там нещата се нареждат според вашите очаквания. Подем ви чака и в частния бизнес, но закъсняването вечер заради срещи с партньори или довършване на работа може да ви коства хармонията в семейството.


СТРЕЛЕЦ

Сили и енергия

За всички вас хороскопът за следващата седмица е ведър, положителен и се концентрира в сферата на общуването и взаимоотношенията. Там вие ще търсите начин да подобрите нещата, да стигнете до сърцата на хората, които обичате и с които общувате. По-дългият уикенд преминава прекрасно. Заредени сте с енергия, дори сте склонни да започнете да спортувате или да направите по-дълга пешеходна разходка. През новата седмица продължавате да бъдете заредени със сили и енергия. Не се притеснявайте да поставите ново начало в службата. Започнете нещо начисто.


КОЗИРОГ

Бъдете уверени

Завършвате една спорна, но и много натоварена седмица. Причината да сте нервни се крие в многото решения, които трябваше да вземете в последните няколко дни. Все още не сте в състояние да оцените дали сте тръгнали по правилния път, или сте сгрешили. Скоро нещата ще се успокоят. За целта бъдете активни и ако на работното място има нещо за довършване, завършете го. Периодът, който предстои, ще ви вдъхне увереност. Ще се убедите, че можете и сте конкурентноспособни.


ВОДОЛЕЙ

Не насилвайте нещата

Очаква ви благоприятна седмица. След като преживяхте драмите по любовните разочарования, в които сами се въвлякохте в последните десетина дни, сега е време да обърнете внимание на себе си, на своя личен свят и да осъзнаете ценностите, които притежавате. През уикенда сте доста нервни, сякаш в очакване на нещо, което така и не се случва. Успокойте се и се плъзнете по течението. Насладете се на тридневната почивка. Новата работна седмица е благоприятна. Изпълнена е с успех и признание. Намирате разрешение на доста спорни въпроси, които ви касаеха в последно време.


РИБИ

Промени и шансове

Задоволителни успехи и постижения са характерни за вече отминаващата седмица. Тя не беше никак лека за вас и ви помогна да побутнете камъка напред, да завъртите колелото. Така ще е и през следващите седем до десет дни, но силата и късметът ще бъдат на ваша страна. В служебен план следва да сте доста внимателни, защото там ситуациите са динамични. Нещо постоянно се променя, а заповедите са предпоследни. Бъдете последователни, но и адаптивни към всички обстоятелства. Чакат ви новини, промени, шансове.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *