Хороскоп

Вие, родените на 22, 23, 24 и 25 май

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

22 май. Избрали сте си дата на кармична разплата. Имате да плащате за грешки, допуснати преди. Трудно ви е, защото не умеете да избягвате и прескачате перипетиите на живота, а се сблъсквате челно с тях. Ударите са болезнени и често блокират набраната инерция. За това допринася и неоправданата ви самоувереност и самонадеяност. Не позволявате да ви се дават съвети и си мислите, че знаете всичко. Чувството за непогрешимост невинаги е положителна черта на характера ви, а смесицата от черти на двата знака – Телец и Близнаци, подпомагат да бъдете инатливи и безотговорни. Променете нещата, имате и шанса, и заложбите да станете нещо важно в този живот, но за да се случи това, трябва първо да го заслужите. С труд и постоянство до Цариград ще стигнете.

Навлизате в една малко по-трудна година от своя живот. Не се предавайте и вървете смело напред. Вие можете да преборите всяка нередност с малко повече търпение и решителност.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

23 май. Вие сте късметлии, защото всичко в живота ви върви по мед и масло. Правите от невъзможното възможно, стига да си го навиете на пръста. Обичате да пътувате и да променяте нещата около себе си, но ако промените са осъществени с чужда помощ, а не по ваша собствена инициатива. Понякога ви е трудно да вземате самостоятелни решения, а трябва да го правите. Научете се на решителност и смелост в действията, на автономност и ще видите, че когато вие станете владетели на живота си, той ще бъде далеч по-хубав и успешен.

Навлизате в една прекрасна година на промени и пътувания, която ще ви донесе доза позитивен заряд и емоции. Добре владейте живота си, за да не изпуснете нишката и да не извършите необратими неща. Промените контролирайте внимателно. Важното е, че занапред настъпва раздвижване.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

24 май. Родени сте на дата, която освен че е значима в националния ни календар, е и заредена с много благоприятна енергия. Вибрациите, които носи тя, ви подпомагат в частния бизнес. Късмет и успех ще имате във всички начинания, защото притежавате бистър и аналитичен ум, а той не допуска измами. Има и изискване към вас, което, ако не спазите, ще ви доведе до удари и провал. То е да не превръщате парите в своя едничка житейска цел. Нека те бъдат само средство за препитание и по-добро съществуване. Превърнете ли се в техни роби, бързо ще тръгнете надолу и ще загубите всичко. Важни за вас са и семейството, и домът. Гледайте ги с любов, защото ще се убедите, че те са най-големите ценности в живота.

Годината, която предстои за вас отсега до рождения ви ден догодина, е на трайна стабилизация в материален план и на хармонизация в личните взаимоотношения. Ще се почувствате обичани и ще обичате от сърце. Ако сте решили да сключите брак, тази година е най-подходящата за тази цел. Иначе избягвайте да полагате началото на големи и грандиозни проекти в професионален план, ако не желаете те да ви отнемат много години за постигането им.

Здраве: Възможни са проблеми с гърлото, гласните връзки, щитовидната жлеза.

25 май. Вие сте хора, задълбочени в себе си и в проблемите на цялото си обкръжение. Съвет умеете да давате във всяка една ситуация и той винаги се оказва ценен и точен. Добри сте, но невинаги срещате доброта. Имайте едно наум на кого се доверявате и дали си заслужава да го правите. Ще изживеете един прекрасен живот, ако намерите половинката до себе си, на която да вярвате безрезервно. Важно е близките ви хора никога да не ви предават.

Навлизате в година, която изисква да се обърнете назад в последните няколко години и да осъзнаете грешките си – действие, помагащо ви да се предпазите от нови такива. И също така – да сте в хармония с всички около себе си, на които сте поискали прошка. За мнозина тази година ще донесе обучение за по-добра професионална реализация. Не го пропускайте.

Здраве: Внимавайте с лимфната система, както и с нервите. Не си внушавайте болести.

Станислав Климентов

23 май Албена Тодорова – кмет на Бяла черква

24 май

Стефан Николов – кмет на Караисен

Анна Цветанова – старши специалист „Общинска собственост“, П. Тръмбеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *