59 четения

Поздрав от народните представители от ПГ на ГЕРБ в 44 Народно събрание

Скъпи съграждани,

Уважаеми учители и преподаватели,

Творци и научни деятели,

Библиотечни, музейни и читалищни дейци,

 

ПОЗДРАВЯВАМЕ ВИ С НАЙ-БЪЛГАРСКИЯ ПРАЗНИК!

 

24 май неизменно носи гордост, която ни обединява!

Дори и без да крачим рамо до рамо в празнични шествия, ние, българите, знаем, че сме едно – народ с дълбоки и здрави корени, с велики предци и свещени завети.

Този празник ни свързва с поколения родолюбиви просветители, които и в светли дни, и във времена на страдания са отстоявали нашия език, култура и духовност. Словото им днес блести в постиженията на техните следовници – образованите българи, сегашните стожери на националното достойнство!

На всички Вас, хора на духа, честта и словото – БЛАГОДАРИМ! Прекланяме се пред всичко, което правите, особено сега, във времена на неочаквани изпитания за цялото човечество!

Сърдечно поздравяваме и учениците! Българските деца показаха мотивация, трудолюбие и адаптивност, които дават повод за още повече национално самочувствие и оптимизъм!

Пожелаваме здраве и радост на всички! Нека имаме добри мисли, облечени в добри думи! Нека сме положителни и градивни в нагласите и действията си, за да останем достойни наследници на българските будители и просветители!

Да пребъдат българският дух, словото и вярата!

 

С уважение:

Клавдия Ганчева, Станислава Стоянова, Станислав Стоянов,

Народни представители от ПГ на ГЕРБ в 44 Народно събрание

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *