Времето

Честит рожден ден!

 

26 май
Венцислав Георгиев – общ. съветник, Павликени

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

 

Вие сте от тези хора, които не обичат да бъдат тормозени с много работа и задължения. Не за друго, а защото се стремите да помогнете на всички около вас и така вашите лични задължения изостават. А по този начин в главите ви настава хаос и никога не успявате да подредите правилно времето си. Решението е да бъдете по-твърди и не толкова жертвоготовни. Успеете ли да насочите усилията и погледа си само към своя собствен живот, ще се развивате много по-добре, а и ще се чувствате по-пълноценни.

Навлизате в година, която изисква да се обърнете назад в последните няколко години и да осъзнаете грешките си – действие, помагащо ви да се предпазите от нови такива. И също така да сте в хармония с всички около себе си, на които сте поискали прошка. За мнозина тази година ще донесе обучение за по-добра професионална реализация. Не го пропускайте.

Навлизате в прекрасна година на финансова стабилност и много делови раздвижвания. Някои ще сменят работата си, но това е за добро. На други ще им вдигнат заплатата, а трети просто ще получат желаната стабилност, към която са се стремили дълго време.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *