604 четения

Джигит префуча със 153 км/ч през В. Търново, друг засечен със 150 км/ч край П. Тръмбеш

Шофьори с рекордна скорост са засечени от полицията по време на операция за пътни нарушения в областта. По време на акцията устройствата за контрол на скоростта са засекли в района на Западния пътен възел във В. Търново автомобил, движещ се със 153 км/ч при ограничение на скоростта от 50 км/ч. На разклона за П. Тръмбеш е засечен автомобил със скорост 150 км/ч при ограничение 60 км/ч и в Лясковец е засечен автомобил, движещ се със 109 км/ч при ограничение на скоростта от 40 км/ч.

3018 нарушения на скоростта са установени в област В. Търново по време на провелата се в периода 13 – 20 май специализирана полицейска операция за контрол на скоростните режими. От тях 1582 са в населени места и 1436 извън населеното място. 19 от водачите, нарушили ограниченията на скоростта, ще бъдат санкционирани с лишаване от правоуправление за срок от 3 месеца и глоба.

В хода на операцията са отнети 32 свидетелства за управление на автомобил заради неплатени глоби, връчени са 129 електронни фиша на водачи на моторни превозни средства и девет на пътници в автомобилите. Образувани са 10 бързи производства.

Контролът на скоростта в област В. Търново ще продължи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!