639 четения

Вашият хороскоп за 28 май, четвъртък

Луната е в Лъв. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 7-и. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Пазете сърцето. Нежелани са операциите в областта на сърдечно-съдовата система, сърдечния мускул, вените, слънчевия сплит. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, аритмия, проблеми със сърцето. Денят е добър за диагностициране дейността на сърцето с електрокардиограма.

Красота и външен вид: Денят е подходящ за подстригване на косите. Можете да направите маска на косата и процедури, укрепващи косъма. Използвайте течни кремове, в които са включени мед, пчелно млечице и екстракт от столетник.

Хранене и диета: Можете да стартирате диета, която ще даде бързи и дълготрайни резултати само след две до три седмици. Отбягвайте въглехидратите за сметка на протеините. Захар вземете под формата на плодове. Хапвайте по един плод или прясно изцеден плодов фреш между основните хранения.

Цветове, носещи късмет: Синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения – след 10,57 часа.

Звездни аспекти за деня: Очаквайте позитивен и изпълнен с емоции ден. Четвъртък ви носи обновление, полъх на нещо ново и неочаквано добро в ежедневието. Зарадвайте се на малките дреболии, които правят делника ви щастлив. Обаждайте се по-често на половинката и любимите хора. Кажете им, че ги обичате.


ОВЕН

Енергия

В четвъртък чувствате силен приток на енергия. Дошло е време да започнете да работите върху своето положително мислене. То е в основата на разрешението на всичките ви проблеми и неволи – както емоционални, така и здравословни. Вземете си любима книга, прочетете цитат от нея и формирайте деня си в позитивни багри.


ТЕЛЕЦ

Новости

Толкова положителна енергия може да ви разконцентрира и да направи деня ви опасен, защото вие не сте в състояние да използвате цялата им енергия. Затова заложете на малките стъпчици, с които да вървите към успеха. От днес започва нов етап за вас, който трае около месец. Етап на положителни промени и новости.


БЛИЗНАЦИ

Не бързайте

Не прибързвайте в четвъртък. Денят е благоприятен, но не гарантира големи резултати, ако мисленето ви е хаотично и нерационално. Направете си планове. Обърнете внимание на семейството и дома си. Ако сте в отпуск, подредете къщата си, изчистете ненужните вещи и боклук. Това ще ви облагороди и накара да се чувствате добре.


РАК

Проблеми

Предстои ви един доста труден ден, в който на инат ще вършите най-различни дела и с разпиляването ще вредите единствено на себе си. Избягвайте всякакви финансови обещания, ако не желаете да си причините загуби до седмица. Активността на работното място ще ви докара проблеми и изолация от колегите.


ЛЪВ

Справяте се сами

Луната грее през вашия знак и често замъглява погледа ви и то в моменти, когато ви е нужна силна прозорливост. Работете и самостоятелно се борете с трудностите. Помолите ли някого за съвет, ще получите подвеждаща информация, която отново ви извежда в изходна позиция. Хората около вас ще ви карат да се въртите в кръг.


ДЕВА

Изчакайте

В четвъртък не сте в състояние да вършите големи начинания, въпреки че около вас хората са се нагърбили със значими задачи. Времето ви все още не е дошло. На този етап е по-важно да поработите върху своята вътрешна хармония. Посетете духовен семинар или прочетете книга, която да ви даде храна за душата.


ВЕЗНИ

Доброта

Положителното настроение, което е залегнало в прогнозата за днешния ден, е в основата на успехите ви. Днес вършите всичко с усмивка. Харесвате се на всички около себе си, точно заради това че сте благи, мили и отзивчиви. Правите го от сърце и не искате нищо в замяна. Днешният ден е отключил добротата в сърцата ви.


СКОРПИОН

Положителен ден

Четвъртък е един успешен ден за много сфери от живота ви. Сферата на социалните контакти и обществените взаимоотношения е силно подчертана. Срещате подходящи хора. Мнозина от вас пътуват и тази сфера също е благоприятна. В личен план успявате да се сдобиете с подкрепата на близките си. Това е положително развиващ се ден.


СТРЕЛЕЦ

Творчество

И четвъртък обещава да е благоприятен ден за тази седмица. Луната се движи в Лъв, сходен на вашия по стихия знак. Дарява ви с положителни мисли и възможности да изявите своята творческа същност. Контакти и пътувания са валидни за днес. Всичко, което стартирате в този ден, ще се развие благоприятно.


КОЗИРОГ

Не бъдете наивни

Доверчиви сте в четвъртък. Искрени сте и подхождате честно към хората около себе си с увереността, че и те ви отвръщат със същото. Залъгвате се с малки обещания, които са ви подхвърлили под формата на шега. Бъдете реалисти. Емоцията ви днес е положителна и прави мисленето ви детско и наивно.


ВОДОЛЕЙ

Успех в бизнеса

Силен подем се очертава в сферата на частния бизнес при вас. Успявате да уговорите доста добри условия за една ваша сделка. Вдигате гарда, защото всичко това ви носи и самочувствие. Бъдете честни, прозрачността и коректността ви ще бъде наградена. В личен план този ден ви носи любов и хармония.


РИБИ

Внимавайте

В четвъртък енергията ви е положителна и успявате да я вложите във всичко, с което се занимавате. Въпреки това внимавайте с познанствата си. Време е да направите равносметка на онези, от които не чувствате нужната искреност. Не ви трябва да се доверявате на хора, чиято цел е да ви забият нож в гърба след време.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!