175 четения

Вие, родените на 29, 30 и 31 май

29 май. Родили сте се на ден, определящ тежка кармична разплата, която сте си заслужили сами в минало прераждане заради това, че сте били прекалено отстъпчиви. Липсвала ви е активност и сте живели така, сякаш не ви е интересувало нищо – по течението. Сега вашата задача е да се научите на борбеност. Бъдете по-силни. Бъдете ловците, а не жертвите в този свят. Опитайте един по-самостоятелен живот, бъдете по-активни и ще видите как ще започнете да постигате всяка своя следваща цел с повече лекота от предишната.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която предполага известно забавяне в развитието ви. Опитайте да не противодействате на обстоятелствата и да се оставите на течението, което ще ви отведе във вярната посока.

Здраве: Възможни са проблеми със стомаха.

30 май. Родени на една прекрасна дата, често отхвърляте късмета, който ви се полага по съдба, съвсем несъзнателно. Нямате доверие на хората и се затваряте в себе си, за да не бъдете наранени. Научете се да се защитавате. Вие сте Близнаци и словесната защита е най-голямото ви оръжие. Излезте на показ и не се страхувайте от сблъсъци с опоненти, защото никога няма да бъдете губещата страна. Надарени сте с интелект и много вътрешни таланти. Притежавате ценни качества. Покажете ги и ще видите колко успяващи можете да бъдете в своето битие.

Отсега до идния ви рожден ден предстои прекрасна година на позитивни вибрации и много щастие. Ще видите как нещата в живота ви ще се оправят и вашето настроение ще става все по-добро. Бъдете оптимисти и вярвайте в успеха си, за да го постигнете. Това е година на пътувания, срещи, контакти, премествания и нови перспективи. Не ги пропускайте.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

31 май. Сами сте си избрали да се родите на 31 май, защото имате да изчиствате определени кармични задължения, които са ви останали от минали прераждания. Ето защо често срещате пречки по пътя си и невинаги нещата стават от раз при вас. Добрата новина в хороскопа ви е, че винаги постигате целите си, независимо от усилията, които полагате. Това е вашата орисия. Можещи сте, имате определени таланти и е хубаво да ги изявявате.

Навлизате в една по-трудна и рутинна година от своя живот. За да преодолеете всички перипетии, просто бъдете силни и не се отказвайте, ако видите затворена врата пред себе си. Не твърдя, че навсякъде ще ви е трудно. Това е година-тест за вашата издръжливост. Изживейте я достойно.

Здраве: Възможни са проблеми с кръвообращението.

Станислав Климентов

30 май

Станислава Стоянова, депутат ГЕРБ

31 май

Любомир Дочев – общ. съветник, П. Тръмбеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!