1444 четения

Жена родила в горнооряховската болница с фалшива самоличност

МЛАДА ЖЕНА РОДИ В БОЛНИЦАТА В ГОРНА ОРЯХОВИЦА с фалшива самоличност. След като родила здраво бебе в сряда, от болницата се обадили на полицията в железничарския град.

Служителите разследват странния случай на жената, постъпила в болницата с фалшиви документи за самоличност, Силвия Петкова. Изпратеният на мястото екип установил, че в болницата е настанена жена, представяща се за 32-годишна от с. Рупци, с временен паспорт, издаден от посолството ни в Германия. Името в него било Силвия Петкова, а документът обявен за откраднат. В хода на проверката е изяснено, че има разминавания във външния вид на жената, приета в болницата, и тази от снимката на представения документ.

Към момента като съпричастна към извършеното деяние е установена 30-годишна от с. Горник. Според една от версиите тя е продала документа за самоличност на бременната жена. Родилката упорито отказва да каже как се казва и защо е с чужда самоличност, споделиха запознати с разследването.

Нели СУКОВА

 

Един коментар за “Жена родила в горнооряховската болница с фалшива самоличност

  • 29.05.2020 в 18:41
    Permalink

    Защо е с чужда самоличност? Най-вероятно за да продаде бебето – майката го получава официално с документи, само дето го ражда друга.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!