Забава и знание

9 растения, с които ще привлечете пари, любов и благоденствие в дома си!

Замисляли ли сте се някога защо когато влизате в нечий дом, се чувствате особено добре? Или защо когато се приближавате до човек, който има нещо, което не може да бъде определено, се чувствате сякаш искате да избягате от него?

Трудно ни е да изразим тези усещания с думи, но това, със сигурност, е следствие от положителната или отрицателна енергия, която излъчва всеки един човек.

Няма никакво съмнение, че усещаме добрите или лоши намерения  на околните като някакво неизвестно чувство, което се проявява с помощта на впечатленията, които трудно могат да бъдат определени, но енергията им ни оказва влияние, което усещаме.

Ако не можете да накарате тези завистливи и злонамерени хора да напуснат живота ви, то може да се опитате да се защитите с помощта на природата, която почти винаги ни идва на помощ. Този път под формата на декоративни растения.

В продължение на векове се е смятало, че растенията, за които днес ще ви разкажем, могат да привличат пари, късмет, просперитет и дори любов!

Кестен

Това дърво може да донесе успех на бизнеса ви и икономически просперитет на вашето семейство.

Бамбук

В много страни се смята, че това растение притежава астрално влияние, което му дава възможност да привлича към себе си положителната енергия и благополучието.

Орхидея

Освен че правят околната среда по-здрава, заради способността си да отделят кислород през цялата нощ, орхидеите дават усещане за спокойствие.

Лавандула

Ботаниците уверяват, че ако поставите малки цветчета от лавандула в калъфката на възглавницата,  освежаващият й аромат ще ви осигури приятна почивка и здравословен сън!

Невен

Това цвете има много преимущества. Смята се за растение, което привлича късмета и положителните вълни.

Босилек 

Босилекът също е способен да привлече пари и благоденствие. Има хора, които го използват за изпълнение на определени ритуали за привличане на благополучие. Освен това босилекът отблъсква отрицателната енергия и привлича успеха.

Жасмин

Това цвете притежава странен магнетизъм, който привлича любовта. Маслото му действа като афродизиак.

Орлови нокти

Това растение притежава способности да изостря интуицията и помага за взимането на правилни решения. То винаги успява да привлече парите и просперитета.

Лайка 

Лайката притежава много лечебни свойства, но и способността да привлича пари. Замисляли ли сте се някога защо последователността на усилията ви не носи плод? Може би лошите вибрации или завистта ви оказват влияние? В този случай ще ви помогнете лайката!

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *