Летен хороскоп 2020: Какво ни носят юни, юли и август?

Лятото на 2020 г. е времето, в което ще следваме старите тенденции, но и ще започнем да търсим нови начини за решаване на проблеми и да избираме други области на саморазвитие.

Наближава периодът, в който Слънцето преминава през четирите знака Близнаци, Рак, Лъв, Дева. Всеки от тях ще даде важен принос за нашия живот.

ЮНИ

От 18 юни до 12 юли ретрограден Меркурий значително ще усложни взаимното разбирателство между хората, а краткосрочните планове ще бъдат по-трудни за реализиране, отколкото продължаването на усилена работа по големи проекти. Също през юни са възможни затруднения в романтичната сфера поради факта, че Венера ще бъде ретроградна до 25 юни. Нейното присъствие в знака на Близнаци ще предизвика някои житейски промени, с които трудно ще се свикне. Но като цяло непреодолими трудности няма да възникнат.

От 5 юни до 5 юли ще бъде интересно време – време на големи шансове, но и на значителни пречки за постигане на желаните цели. Ще трябва да се съсредоточите върху положителните страни на живота, да се погрижите за духовното си израстване, да насочите погледа си към близките и онези, които се нуждаят от вашето внимание.

Друго значимо събитие на юни е пръстеновидното слънчево затъмнение, което ще се случи на 21-ви. В дни, близки до тази дата, трябва да сте особено внимателни да не започнете нов бизнес и да не поемате рискове. Най-успешен месец ще бъде за хората от зодии Риби, Везни и Скорпион.

ЮЛИ

Юли ще бъде благоприятен месец предимно за огнените знаци – Овен, Лъв и Стрелец. Те ще успеят в личния си живот. Също така не се изключват победи на професионалния фронт. На късмет могат да разчитат и водните знаци – Рак, Скорпион и Риби. Те също ще постигнат успех в много различни посоки.

Що се отнася до въздушните и земните знаци, те ще трябва да положат повече усилия през първата половина на месеца. Но от 15-ия ден ще настъпи повратна точка, когато късметът за всички знаци ще се увеличи. Може дори да се разчита на финансов успех, ако предприемете стъпки към по-смели проекти.

АВГУСТ

Август ще бъде разделен на две половини, преди и след 15-и. Тогава е едно от най-ярките астрологични събития на месеца – началото на ретроградното движение на Уран. Тази планета е отговорна за изненадите и прозренията, така че изпълнението на конкретни планове ще бъде полезно да съвпадне с първата половина на месеца, но втората е по-подходяща за креативните хора и за тези, които разчитат и на фактора за късмет.

През този период много хора ще си припомнят старите дела и ще се върнат към тяхното изпълнение. Това ще ни позволи да затворим стари дългове, което ще се отрази положително на всеки от нас. Мнозина ще променят начина, по който гледат на миналото. Месецът е най-благоприятен за земните знаци – Телец, Дева и Козирог.

Източник: struma.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.