2536 четения

На горнооряховчани им дотегна от ремонти, асфалтът на улица по проект за 1,2 млн. лв. не издържа и седмица

Асфалтът на улица, правена по проект за нова канализация на стойност 1,2 млн. лв., не издържа и седмица и ще бъде полаган наново. Една от централните отсечки на Горна Оряховица – ул. „Мано Тодоров“, ще бъде издълбана наново заради… ремонт на ремонта. Преди няколко месеца жителите и гостите на града пропищяха от отворили се дупки в същата отсечка в района на „Кауфланд“, където няколко коли затънаха в необезопасените ровове. Тогава от фирмата изпълнител „Раховец – БКС“ ДЗЗД се извиниха за неудобствата. Сега също за своя сметка ще трябва да оправят и пропадналите нови участъци по същата улица. На горнооряховчани им дотегна от непрекъснати неуредици с ремонтите на „Мано Тодоров“ и „Хан Крум“, чието строителство се извършва по проект, платен от Предприятието за управление на дейностите по опазване на околната среда. Серия от разкопавания, пропадания и ремонти на вече завършени участъци, които не издържат и седмица, предизвикват остри обществени реакции, а кметът инж. Добромир Добрев се вижда в чудо как да обяснява забавянията и разхищенията и вместо да се гордее с успешно реализиран проект, е принуден да се черви и обира негативи.

 

Един коментар за “На горнооряховчани им дотегна от ремонти, асфалтът на улица по проект за 1,2 млн. лв. не издържа и седмица

  • 02.06.2020 в 14:45
    Permalink

    Не са използвани всички тези пари за асвалт…. иначе щеше да издържи. Дотегна ни от игри и кражби. Бъдете Хора. Всеки иска да живее на земята не в облаците. Тези, които са на власт се самозабравят.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!