45 четения

С високотехнологична техника община Свищов продължава почистването на банкетите и премахването на крайпътната растителност на общинската пътна мрежа

С високотехнологична техника община Свищов продължава почистването на банкетите и премахването на крайпътната растителност на общинската пътна мрежа. С помощта на механизирания клонорез, собственост на  ППОК Изгрев 93 – с. Царевец, ще бъдат изрязани високо намиращите се клони край пътното платно, които пречат на нормалната пътна обстановка. Благодарение на предоставената техника ще се осигури по-добра видимост за шофьорите и ще се предотвратят редица критични ситуации на пътя.

Общинското ръководство благодари за оказаното съдействие на председателя на кооперацията Ганчо Ламбев, който като почетен гражданин на Свищов за пореден път доказа своята съпричастност и се отзова в подкрепа на Общината.

Припомняме на гражданите, че ангажимент на Общината е поддържането на общинската пътна мрежа. Републиканската пътна мрежа е ангажимент на Областно пътно управление.

 

ПРЕСЦЕНТЪР – ОБЩИНА СВИЩОВ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!