Горещи новиниСпорт

Стартира благотворителна кампания в подкрепа на „Етър ВТ“, целта е да се съберат 100 000 лева

ФК ,,Етър Велико Търново” стартира кампания за набиране на средства в подкрепа на представителния отбор на В. Търново и детско-юношеската школа на клуба, които бяха засегнати от създалата се ситуация с коронавируса.

„Пандемията се отрази сериозно на живота на българите, на спорта и на целия бизнес в страната и в частност на голяма част от благодетелите, които през годините помагаха финансово на ,,Етър” да поддържа статута си на професионален отбор.

Вярваме, че това е поредната трудност, която трябва да преборим заедно, защото „ЕТЪР” – това е всеки един от нас, който носи любовта към Велико Търново и славния ни клуб в сърцето си. Трудните времена ни накараха да повярваме, че можем да сме единни и обединени в опита си да запазим и съхраним нещата, които обичаме, за да продължим да им се радваме и занапред, предавайки това и на идните поколения.

Предоставяме възможност на всички виолетови привърженици да помогнат на отбора в този труден момент, като станат част от кампанията ,,ЕТЪР – ТОВА СИ ТИ!” Първата стъпка, която ще направим, ще бъде още за предстоящия домакински мач с ,,Дунав”.

Ръководството на ,,Етър” пуска в продажба билетите на стойност 10 лв., които ще имате възможност да закупите както на място от нашия фенмагазин, така и онлайн в мрежата на ,,Ивентим”. Първоначалната ни идея беше да пуснем в продажба серия от 1924 колекционерски билета като помощ към клуба, дори и при забраната за посещение на мачовете, а на стадиона да осигурим персонално място, на което да стои фигура с ваша снимка.

Чудесната новина за отварянето на стадионите обаче променя нещата – тя ви дава възможност да влизате с тях на „Ивайло” за мача с „Дунав” и вашата подкрепа да бъде не виртуална, а истинска и гореща от трибуните като 12-ия играч на „болярите”! „Етър” ще пусне в продажба 3000 билета със специална визия, колкото е разрешената квота от 30% от капацитета на стадион „Ивайло”. Продажбата ще стартира в понеделник в 16:00 ч. във фенмагазина на клуба.

Привилегията за всеки, закупил билет на място, ще е уникалната възможност да се снима с шампионската купа, спечелена от ,,Етър” през 1991 г., която ще бъде поставена в магазина за периода, в който тече кампанията.

Крайната цел на кампанията, която ще продължи и след мача с “Дунав”, е сумата от 100 000 лв.

Ние знаем, че ще се справим, защото сме заедно! ЕДИН ЗА ВСИЧКИ – ВСИЧКИ ЗА „ЕТЪР”!!!“, пише в апела на великотърновския футболен клуб.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *