131 четения

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!

5 юни. Вие сте вечно търсещи натури. Обичате да опознавате новото, да преоткривате светове чрез пътешествия. Често пътувате и това ви носи най-голяма радост. Добре е обаче ако следвате една по-целенасочена линия в живота си, защото честите промени, към които прибягвате, са главната причина все да започвате нещо, да го зарязвате и след това то да ви тежи на съвестта. В любовта също проявявате непостоянство и затова истинската любов при вас ще дойде в по-късен етап от живота. Вие сте хора творци и няма по-голяма награда за вас от това да се занимавате с изкуство. В първите години от живота ще ви е трудно, но след достигане на зряла възраст ви чака подем и възможност да станете бохеми.

Навлизате в прекрасна година на семейна и професионална стабилизация. След активните промени, които ви се случиха напоследък, сега е моментът да се спрете и да запазите онова, което постигнахте. Много любов и положителни емоции, попътен вятър в отношенията с половинката и спокойствие в работата ви очакват в следващите дванайсет месеца.

Здраве: Възможни са по-чести настинки и проблеми с носа, гърлото, щитовидната жлеза.

 

6 юни. Вие сте уравновесени и последователни Близнаци, които в повечето случаи знаят какво точно искат. Ето защо и успявате да го постигнете. На моменти сте нетърпеливи и изпреварвате обстоятелствата. Това е причината успехите ви да бъдат временни. Направете така, че те да са постоянни. Вие сте от хората, за които е важно също така да имат семейство и уютен дом. Стремете се към тези изконни ценности, за да ги постигнете бързо в живота си.

Годината, в която навлизате, ще ви помогне да направите един обстоен анализ на изминалите девет години. Точно чрез него ще осъществите и плановете си за следващите години занапред. Въз основа на осъзнатите грешки ще изградите едно по-добро и сигурно бъдеще. За мнозина това ще е година на начало на обучение или курс за преквалификация.

Здраве: Възможни са проблеми с кожата.

 

7 юни. Основната характеристика за Близнаците, родени на 7 юни, е, че те са задълбочени и разумни, но само на пръв поглед. Всъщност ако ги познавате отблизо, ще видите, че притежават всички онези характеристики, принадлежащи на този знак. И те са също толкова непостоянни в идеите си, толкова несериозни в решенията си. Важно обстоятелство за благополучния им живот е да имат добро образование и да работят по специалността, за която са учили. Наред с това ще дойде и духовната половинка, която винаги търсят. Парите за тях не са всичко, признанието е по-важно. Може би липсата на меркантилност е важна черта, която ги отличава от щампата на зодия Близнак.

7 юни

Тодор Кутрев – общински съветник, Павликени

Годината, в която навлизате, е година на силни финансови възможности, много късмет в работата и стабилизиране на семейния бюджет. Направете постъпки за нова работа, потърсете допълнителни доходи. Не чакайте съдбата да ви дари с пари, ако вие самите не ги търсите. Активните ще са най-облагодетелствани.

Здраве: Възможни са обостряния на хронични заболявания.

 

Станислав Климентов

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!