391 четения

Гергана Терзиева от Гимназията по туризъм си спечели участие в лидерска академия „ГЛОУ”

ВЪЗПИТАНИЧКАТА НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО ТУРИЗЪМ „Д-Р ВАСИЛ БЕРОН“ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ГЕРГАНА ТЕРЗИЕВА СИ СПЕЧЕЛИ УЧАСТИЕ в лагера на Лидерската академия „ГЛОУ“. Гергана завършва 11 клас в специалността „Туристическа анимация“ и вече е представяла своето училище и града си в много и различни дейности, конкурси, обмени и проекти. Това е поредното й участие в обучение, спечелено след конкурс. По кандидатурата си Гери е работила с инж. Славка Проданова, учител по икономически предмети.

114 са били момичетата, кандидатствали в лидерската академия. До лагера са допуснати 65, като единствено Гергана е представител на Велико Търново.

Лидерска академия „ГЛОУ” е едноседмичен образователен курс, насочен към изграждането на лидерски качества, умения за вземане на решения, поставяне на цели и комуникативност, насърчаване на себеуважението и израстването на младите жени. Академията се провежда изцяло на английски език и с идеята да мотивира младите момичета да развият потенциала си и да се включват активно в живота на своите общности. По време на лагера момичетата участват в интерактивни дейности, като симулации, дискусии по групи, дебати, уъркшопи, игри, ден за общественополезни дейности и др. Обучители са бивши възпитаници на Академията и гост-лектори.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *