Вашият хороскоп за 9 юни, вторник

Луната е във Водолей. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 18-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Възможни са изтръпвания на крайниците и леки световъртежи, причинени от лошо кръвообращение. Нежелани са операциите в областта на прасците и вените, ако не са спешни и животоспасяващи. Добре протичат профилактиката и лечението на очни заболявания, както и на разширени вени.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите лек масаж на прасците чрез ръце или масажор. Това ще отнеме умората. Нежелани са поставянията на татуировки и обеци.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Луната е намаляваща и благоприятства свалянето на килограми. Днес организмът се нуждае от сол, калий и калций. Пийте повече вода, за да балансирате обмена на вещества. Направете картофена салата, в която можете да добавите дори цвекло, моркови и майонеза.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Не засаждайте цветя и растения днес.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната във Водолей ни предоставя чудесна възможност да се освободим от страхове и притеснения, да скъсаме с оковите на старото и да погледнем напред към новото. Разбира се, осъзнали и взели предвид грешките, които сме допуснали до този момент.


ОВЕН

Денят е хубав

Вторник засяга времето за вашите обществени изяви. Ако в предишните дни обръщахте внимание само на себе си и собствените си служебни интереси, сега се налага да гледате колективното благо. Опитайте се да бъдете по-общителни, потискайки агресията. Денят е хубав, стига и вие самите да повярвате, че е такъв.


ТЕЛЕЦ

Не се отпускайте

Очакванията ви от днешния ден могат да бъдат доста високи. И с основание, защото около вас личи, че има гаранция за успех. От няколко дни насам градите сами пътя си напред и резултатите едва ли ще закъснеят. Налага се да бъдете по-дисциплинирани и организирани в един период, в който ви се иска да му отпуснете края.


БЛИЗНАЦИ

Възможни са пътувания

Този ден ви напряга, но и в доста случаи предразполага към развитие. Около вас пластовете постепенно се разместват. Вторник е пълен с възможности, някои от които сами се набиват в очите ви. Не се страхувайте от новото, защото то ще ви донесе успехи. Намирате се в период на подем. Не са изключени пътувания.


РАК

Период на спокойствие

След активния старт на деловата седмица вчера днешният ден носи кратък момент на затишие. Сега е време да се позанимавате с личните си сметки и дела, които касаят вас самите. Напрежението витае наоколо и това е причината да сте малко по-раздразнителни от нормалното. Мъчите се да разрешите личен проблем.


ЛЪВ

Активен делови ден

Вторник ви предупреждава да бъдете активни и социални, да се настроите, че днес ще водите разговори и може би ще бъдете център на вниманието. Деловата област ви е стихия в този ден и акцентът пада най-вече върху хората, занимаващи се с частен бизнес. Не е изключено да стигнете до уговаряне на добра сделка.


ДЕВА

Не е време за отговори

Днес е поставен акцент върху служебно предложение, което, от една страна, ще ви поласкае, а от друга ще ви направи несигурни и колебливи при вземането на решение. Не давайте последната си дума сега, не прибързвайте. Оставете нещата да поулегнат в съзнанието ви и до седмица – две отговорът ще дойде от само себе си.


ВЕЗНИ

Период на раздвижване

Вторник подбужда началото на бурно развитие, което предусещахте от няколко дни насам. Сега спокойствието прекъсва и се налага да вземате бързи и да се надяваме – правилни решения. Бъдете уверени в себе си. Това е главната предпоставка за вашия успех. Раздвижването обхваща не само професионалния, а и личния живот.


СКОРПИОН

Не се ядосвайте на другите

Няма да ви е никак лесно днес, тъй като се налага да се справите с много ангажименти наведнъж, да планирате правилно времето си и наред с това да общувате непрекъснато с хора, които ви търсят за съвет, препоръка или помощ. Не губете концентрация, а и не се ядосвайте на другите. Това само ще ви разсейва.


СТРЕЛЕЦ

Конкуренцията ви помага

Виждате, че вашите колеги имат добри и свежи идеи, а и работят по тяхното реализиране. Чувството за конкуренция се възбужда и вие рано или късно също ще положите усилия да превърнете собствените си идеи в реалност. Сега хората около вас са по-продуктивни и успяващи, но съвсем скоро и вие ще работите с техните темпове.


КОЗИРОГ

Финансови успехи

Вторник ви носи заслужени финансови успехи, които ви карат да се чувствате доволни и горди със себе си. Предложенията няма да спират, дори към този момент може да бъдете изненадани с оферта от партньорите по бизнес. Действайте разумно, но и не пропускайте шансовете с прекалено обмисляне.


ВОДОЛЕЙ

Начало на нов етап

За мнозина от вас настъпва етап на себедоказване, което със сигурност говори и за израстване. Осъзнавате силите си и ставате все по-упорити. Вярно е, че точно днес ситуациите, в които попадате, ви карат да летите в облаците, но всеки полет ви доближава до успеха. Началото на новия етап е вече поставено.


РИБИ

Пускате се по течението

Във вторник сте уморени от всичко, което ви се случва напоследък. Иска ви се да се пуснете по течението и да оставите някой друг да върши онова, което вие имате като ангажименти за деня. Не се залавяйте с нови неща. Обърнете внимание на идеите си, пресейте реалните от нереалните. Скоро ще ви се наложи да действате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *