Вашият хороскоп за 9 юни, вторник

Луната е във Водолей. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 18-и. Управител на деня е Марс.

Здраве: Възможни са изтръпвания на крайниците и леки световъртежи, причинени от лошо кръвообращение. Нежелани са операциите в областта на прасците и вените, ако не са спешни и животоспасяващи. Добре протичат профилактиката и лечението на очни заболявания, както и на разширени вени.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите лек масаж на прасците чрез ръце или масажор. Това ще отнеме умората. Нежелани са поставянията на татуировки и обеци.

Хранене и диета: Хапвайте по малко и начесто. Луната е намаляваща и благоприятства свалянето на килограми. Днес организмът се нуждае от сол, калий и калций. Пийте повече вода, за да балансирате обмена на вещества. Направете картофена салата, в която можете да добавите дори цвекло, моркови и майонеза.

Цветове, носещи късмет: Зелено.

Грижа за дома и градината: Не засаждайте цветя и растения днес.

Звездни аспекти за деня: Движението на Луната във Водолей ни предоставя чудесна възможност да се освободим от страхове и притеснения, да скъсаме с оковите на старото и да погледнем напред към новото. Разбира се, осъзнали и взели предвид грешките, които сме допуснали до този момент.


ОВЕН

Денят е хубав

Вторник засяга времето за вашите обществени изяви. Ако в предишните дни обръщахте внимание само на себе си и собствените си служебни интереси, сега се налага да гледате колективното благо. Опитайте се да бъдете по-общителни, потискайки агресията. Денят е хубав, стига и вие самите да повярвате, че е такъв.


ТЕЛЕЦ

Не се отпускайте

Очакванията ви от днешния ден могат да бъдат доста високи. И с основание, защото около вас личи, че има гаранция за успех. От няколко дни насам градите сами пътя си напред и резултатите едва ли ще закъснеят. Налага се да бъдете по-дисциплинирани и организирани в един период, в който ви се иска да му отпуснете края.


БЛИЗНАЦИ

Възможни са пътувания

Този ден ви напряга, но и в доста случаи предразполага към развитие. Около вас пластовете постепенно се разместват. Вторник е пълен с възможности, някои от които сами се набиват в очите ви. Не се страхувайте от новото, защото то ще ви донесе успехи. Намирате се в период на подем. Не са изключени пътувания.


РАК

Период на спокойствие

След активния старт на деловата седмица вчера днешният ден носи кратък момент на затишие. Сега е време да се позанимавате с личните си сметки и дела, които касаят вас самите. Напрежението витае наоколо и това е причината да сте малко по-раздразнителни от нормалното. Мъчите се да разрешите личен проблем.


ЛЪВ

Активен делови ден

Вторник ви предупреждава да бъдете активни и социални, да се настроите, че днес ще водите разговори и може би ще бъдете център на вниманието. Деловата област ви е стихия в този ден и акцентът пада най-вече върху хората, занимаващи се с частен бизнес. Не е изключено да стигнете до уговаряне на добра сделка.


ДЕВА

Не е време за отговори

Днес е поставен акцент върху служебно предложение, което, от една страна, ще ви поласкае, а от друга ще ви направи несигурни и колебливи при вземането на решение. Не давайте последната си дума сега, не прибързвайте. Оставете нещата да поулегнат в съзнанието ви и до седмица – две отговорът ще дойде от само себе си.


ВЕЗНИ

Период на раздвижване

Вторник подбужда началото на бурно развитие, което предусещахте от няколко дни насам. Сега спокойствието прекъсва и се налага да вземате бързи и да се надяваме – правилни решения. Бъдете уверени в себе си. Това е главната предпоставка за вашия успех. Раздвижването обхваща не само професионалния, а и личния живот.


СКОРПИОН

Не се ядосвайте на другите

Няма да ви е никак лесно днес, тъй като се налага да се справите с много ангажименти наведнъж, да планирате правилно времето си и наред с това да общувате непрекъснато с хора, които ви търсят за съвет, препоръка или помощ. Не губете концентрация, а и не се ядосвайте на другите. Това само ще ви разсейва.


СТРЕЛЕЦ

Конкуренцията ви помага

Виждате, че вашите колеги имат добри и свежи идеи, а и работят по тяхното реализиране. Чувството за конкуренция се възбужда и вие рано или късно също ще положите усилия да превърнете собствените си идеи в реалност. Сега хората около вас са по-продуктивни и успяващи, но съвсем скоро и вие ще работите с техните темпове.


КОЗИРОГ

Финансови успехи

Вторник ви носи заслужени финансови успехи, които ви карат да се чувствате доволни и горди със себе си. Предложенията няма да спират, дори към този момент може да бъдете изненадани с оферта от партньорите по бизнес. Действайте разумно, но и не пропускайте шансовете с прекалено обмисляне.


ВОДОЛЕЙ

Начало на нов етап

За мнозина от вас настъпва етап на себедоказване, което със сигурност говори и за израстване. Осъзнавате силите си и ставате все по-упорити. Вярно е, че точно днес ситуациите, в които попадате, ви карат да летите в облаците, но всеки полет ви доближава до успеха. Началото на новия етап е вече поставено.


РИБИ

Пускате се по течението

Във вторник сте уморени от всичко, което ви се случва напоследък. Иска ви се да се пуснете по течението и да оставите някой друг да върши онова, което вие имате като ангажименти за деня. Не се залавяйте с нови неща. Обърнете внимание на идеите си, пресейте реалните от нереалните. Скоро ще ви се наложи да действате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.