Какво вещаят звездите за 10 юни, сряда

Луната е във Водолей. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 19-и. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на очите, зъбите, прасците и вените. Добре протичат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, диагностицирането на очни проблеми и аномалии.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. Не правете процедури с топла или минерална вода, процедури за премахване на разширени вени, поставяне на татуировки.

Хранене и диета: Осигурете си три основни хранения за деня, придружени с поне още две междухранения от плодове или ядки. Днес организмът абсорбира прекрасно полезните мазнини. Подходящи източници са именно ядките, маслините, зехтинът, авокадото. Включете ги в менюто си.

Цветове, носещи късмет: Бежово, виолетово.

Грижа за дома и градината: Пресаждане на цветя и растения – до 10,15 часа.

Звездни аспекти за деня: Луната гостува във Водолей. Денят ни дарява със сили и енергия, добро настроение и възможност да сме полезни с това, което вършим. Освободете се от излишните предразсъдъци и гледайте напред.


ОВЕН

Шансове

В сряда сте в отлично настроение. Занимавайте се с дела и неща, които сте сигурни, че вършите по най-добрия възможен начин. Разчитайте на контактите, които сте създали, и се стремете към колективна дейност, вместо към еднолична. Денят е доста хубав, позитивен и ви дарява с шансове за успех.


ТЕЛЕЦ

Действайте

Желанието ви е да покажете на всички около себе си, че можете да се справите великолепно със своите задачи и ангажименти. Днешният ден е ведър, положителен и зареден с енергия. Вложете я в дейностите си на работното място, за да имате успех. Действайте и се радвайте на постиженията си.


БЛИЗНАЦИ

Объркани сте

Прибързаността ви е в повече през днешната сряда. Желаете да получите подкрепа от хората около себе си, но чрез разнопосочните си действия не им концентрирате вниманието и те всъщност не знаят какво искате да постигнете. Объркани сте. Планирайте едно скорошно пътуване.


РАК

Време за анализ

И в сряда се оставете на течението. Направете нужните анализи на поведението си, както и на действията и поведението на другите хора около вас. Наблюдавайте отстрани, без да участвате пряко в случващото се на работното място и вкъщи. Легнете си рано, по възможност с книга в ръка.


ЛЪВ

Залъгвате се

Изживявате сряда с надежди, мечти, добро настроение и действия. Денят ви носи добри новини, но и лъжливи очаквания по въпрос, който движите от дълго време на работното място. Надявате се нещата да се случат във ваша полза. За съжаление обаче реалността сочи друго. Не се надявайте на готовото.


ДЕВА

Защитете се

Нервността ви днес е съвсем оправдана. Налага се да се заемете с няколко неща наведнъж, защото част от задачите в екипа изостават. За да се справите, е нужно да проявите своя характер, а не все да се стремите да сте благи и добронамерени към всички срещу себе си. Сега защитавайте интересите си.


ВЕЗНИ

Щастлив ден

Подредбата на планетите ще ви помогне да гледате на проблемите си по нов, философски начин, което определено ще ви подтикне да ги разрешите до няколко дни. Въпреки нервността и избухванията ви, сряда е щастлив ден и всяко зло ще бъде за по-голямо добро. От днес ще пренастроите и целите си – към по-високи и по-велики.


СКОРПИОН

Споделяйте

Прекалено много се вглъбявате в своите лични проблеми и ги превръщате в център на живота си. Време е да започнете да мислите по-позитивно и по този начин да привлечете хубавото към себе си. Оставете на семейството да ви зареди с енергия и ентусиазъм. Ако разкажете на близките за проблемите си, ще се почувствате по-добре.


СТРЕЛЕЦ

На кафе

Натоварената сряда ви се отразява прекрасно. Още в сутрешните часове телефонът ви не спира да звъни, а разговорите, които водите, ви носят щастие и удовлетворение. Денят е прекрасен за среща с приятели на по чаша кафе и разбира се, при спазване на всички мерки за физическа дистанция помежду ви.


КОЗИРОГ

Завършвате задачи

Стремите се да свършите качествено и надеждно това, с което сте се заели. Днешният ден ви дава възможност да поставите и едно ново начало, но вие едва ли ще се възползвате. На мнение сте, че докато не приключите докрай с всички стари ангажименти, не е време за нови крачки напред.


ВОДОЛЕЙ

Влезте в диалог

Стремите се да създадете добро впечатление у другите хора. Днес немалко погледи ще бъдат вперени във вас. Нормално е. Облечете се така, че да имате нужното самочувствие, а и да се чувствате добре в кожата си. При разговори, уважавайте и приемайте чуждата гледна точка. Влезте в диалог с отсрещната страна.


РИБИ

Поглед назад

Колкото и да ви се иска днес да стартирате с нови начала, това е противопоказно. Обърнете се назад и затворете страниците, върху които сте писали, но така и са си останали недовършени във времето. Няма как да изградите едно здраво бъдеще, без да сте разчистили изцяло сметките си в миналото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *